Nem találom a helyemet, nem tudom mit akarok, sehol sem érzem jól magam. Mi a megoldás?
Ha elérek valamit annak nem tudok örülni. Mindig valami másra vágyom, hogy majd attól a valamitől jobb lesz. Mindig a másik embert nézem, hogy ő milyen boldog, én viszont nem vagyok az. Jártam egyetemre, de otthagytam,mert nem éreztem jól magam. Gondoltam ha otthagyom, jobb lesz. Most munkanélküli vagyok és visszasírom a sulit, de ha visszamennék, ugyanúgy rosszul érezném magam ott. Társaságom,barátaim, párom nincsen. Most munkát keresek, de rettegek hogy valami rosszat fogok ki...
Nagyon el vagyok keseredve jelenleg:( Volt, hogy jobban voltam, de boldog igazán akkor sem voltam. Mindig csak azt tudom elérni,hogy meló, vagy tanulás lefoglaljon, így nincs időm szenvedni. De mikor meglátom hogy más a haverjaival bulizik, vagy van párja,nagyon elkeseredek, és azt látom, semmi értelme annak,amit eddig felépítettem, mert csak elfedi a problémát, de nem oldja meg.
Mit tehetnék? :( Már rengeteg dolgot megtettem...de gátlásos vagyok és nem tudom önmagamat adni,nem tudok megnyílni, így barátokat,párt sem tudok találni, ami igazán boldoggá tenne.
:'(
Itthon a család összes problémáját rám húzzák,én vagyok a bűnbak minden miatt, állandóan baszogatnak és mindig én vagyok a szemét és a lelketlen. Lehet segítene az,ha elköltöznék? Ez az egyetlen dolog, amit még nem tettem meg a boldogulásom érdekében (mert nem volt lehetőség). Csak félek megint az lesz,hogy ettől várom a boldogságot, és nem kapom meg.
Jó tanácsot tud valaki adni? Évek óta járok pszichológushoz, nagyon lassan haladunk. És most visszaestem.
22L
Ha évek óta jársz és még nincs eredmény, akkor annak két oka lehet:
1. Nem megfelelő terapeutához jársz, nem megfelelő módszert alkalmaz
2. Csak "beszélgetni" jársz, és nem mersz szembenézni magaddal, a problémáiddal, úgy nem tud segíteni a pszichológus sem...
Ajanlom en is, hogy keress egy uj pszichologust ha ez a helyzet...
En is nagyon hasonlo cipoben jartam. Ha van kedved beszelgetni irj nyugodtan, hatha tudok valamiben segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!