Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Álmomban megjelent egy lény...

Álmomban megjelent egy lény háromszor. Meg akart ölni. Mondjam el a pszichiáteremnek? 15 L

Figyelt kérdés

Regebben megjelent egy leny de ma is neha megjelenik csak szakaszosan ezert mar nem szamolom. Rettegek tole.

Regebben sulyos depresszioval diagnosztizaltak es egyeb mentalis zavarokkal.(latinul vannak)

DE! Gyogyulok. Szinte meggyogyultam. Szedtem nyugtatot es magneziumot, de m .mar elhagytam oket orvos es anyu tudta nelkul ket hete nem szedem es tokeletesen rendben vqgyok. Boldog vqgyok. De ez a leny bant es kiszivja belolem az erot. Szinte az osszes felelmemet legyoztem, de ot nem sikerul.

Ha elmondom neki, befektet ujra a pszichiatriara.

Megérné?

2015. jún. 17. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem pszichiáternek mondd el hanem menj el pszichológushoz. 15 évesen már nem is kell hogy anyukádnak szólj.

Vagy elmondhatod a pszichiáternek és hogy befekszel-e az már a te dolgod.

2015. jún. 17. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:
a leny visszatert, mert abbahagytad a gyogyszer szedeset.
2015. jún. 17. 13:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Oda is jarok. Akkor elmondjam inkabb a pszichologusnak?

Koszonom a valaszt!

2015. jún. 17. 13:15
 4/4 A kérdező kommentje:

2-es. Sajnos ezt nem mondhatjuk, mert a gyogyszer szedese alatt is megjelent, ugyanannyiszor.

Koszonom a valaszt!

2015. jún. 17. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!