Hallucinálok, mitől?
Minden nap hallucinálok már kb 1,5 éve.Van hogy egy embert, egy állatot.Volt már olyan hogy mentem az utcán és egyszer egy tök másik helyen voltam a beton eltűnt és a házak is és egy rétes erdős valamin mentem tovább,ott volt egy kutya jött felém egy bokor mögül és akkor 'vissza tértem ' a jelenbe.Ez kb. pár másodpercig tarthatott mert mielőtt kezdődött ez a 'látomás' láttam közeledni egy biciklist és mikor 'magamhoz tértem' akkor ment el mellettem.Van hogy tudom hogy nincs ott az a dolog,lény mert nem olyan élethű a hallucináció de van hogy nagyon is az.Volt már hogy feküdtem az ágyban és olyan volt mintha valaki megérintett volna.Na akkor nagyon megijedtem.Szerintetek mitől lehet?
15/L
Lehetséges hogy valami hiányzik vagy valamit nagyon akarsz,esetleg valami bánt vagy félsz valamitől.Mennyi valami :D..
Szóval ha van egy olyan dolog ami miatt aggódsz vagy ami nyomaszt akkor attól is lehet. Először ezt tisztázd le magadban és hátha megtalálod a választ.Lehet hogy magányos vagy vagy egyedül érzed magad és képzelődsz mert nagyon hiányolsz valakit/mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!