Hallucinálok, mitől?
Minden nap hallucinálok már kb 1,5 éve.Van hogy egy embert, egy állatot.Volt már olyan hogy mentem az utcán és egyszer egy tök másik helyen voltam a beton eltűnt és a házak is és egy rétes erdős valamin mentem tovább,ott volt egy kutya jött felém egy bokor mögül és akkor 'vissza tértem ' a jelenbe.Ez kb. pár másodpercig tarthatott mert mielőtt kezdődött ez a 'látomás' láttam közeledni egy biciklist és mikor 'magamhoz tértem' akkor ment el mellettem.Van hogy tudom hogy nincs ott az a dolog,lény mert nem olyan élethű a hallucináció de van hogy nagyon is az.Volt már hogy feküdtem az ágyban és olyan volt mintha valaki megérintett volna.Na akkor nagyon megijedtem.Szerintetek mitől lehet?
15/L
szedsz vmi gyógyszert?
ezek közül van amelyik rád is jellemző tünet?:
Alvászavar
Átalvási zavar
Ítélőképesség csökkent
Aggódás
Düh
Feszültség érzése
Fokozott ingerlékenység
Fokozott izgalmi állapot
Hangulat változékonysága
Ingerlékenység
Sértődékenység
Túlzottan éberség
Ellenséges
Hangulati nyomottság
Rossz közérzet
Szorongás
Nyugtalanság
milyen gyógyszert szedsz?
mászkálnak rajtad ilyen férgek, bogarak halluciációdba?
mert ha ige akkor ez Eckbom szindróma..
nem szedek gyógyszert!
és nem mászkálnak rajtam!
de ezek közül a tünetek közül nekem meg van a 90 %
Voltam dokinál nem szervi elváltozás.
Most kb 5 perce volt egy durva.. anyum és "apum" alszanak én meg bent gépeztem a szobájukba és "apum" mellett van egy éjjeli szekrény és felkapcsolódott rajta a lámpa,még a hangját is hallottam,kb 2-3 másodperc volt(nem "apum" volt,a másik irányba fordulva aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!