Hogy mondja el szüleimnek hogy vízipipát szeretnék venni?
Anya, apa, szeretnék egy vízipipát venni.
de ha 16 alatt vagy, akkor inkább felejtsd el
Én úgy mondtam el, hogy megvettem, haza hoztam és mondtam, hogy ez egy vízipipa, most vettem, nehogy összetörje valaki. Nem tudom hány éves vagy, hogy gond otthon, én 18 évesen vettem és nyári kerti összejöveteleknél használjuk.
Te ismered a szüleid, hogy hogy reagálnának rá, de nem értem miért ne mered megkérdezni simán, hogy anya, apa nem baj, ha veszek vízipipát?
Alapvetően a dohányzás nem egy egészséges dolog és 18 éves kor alatt nem is szolgálnak ki dohánytermékekkel. (gondolom nem vázának vagy ajtótámasztónak használnád a pipát)
Javaslatom, hogy még addig nélkülözd ezt az eszközt, amíg nem leszek nagykorú és nem te döntöd el, hogy veszel avagy sem. (persze, ha majd akkor még a szüleiddel élsz, mindenképpen kérdezd meg őket, senki se örül, ha az egyik szobából ok nélkül füst áramlik ki úgy, hogy nem tudják, hogy épp mit csinálsz)
14 leszel? pffff :DD
inkább felejtsd el, fontosabb a tanulás ;´)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!