Ha a pszichológust megkérem arra hogy olyan valamit amit még nem mondtam el a szüleimnek ő se mondja el azt betartja?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom van olyan hogy szakmai titok.vagy a szüleimnek mindent elmond?2014. dec. 5. 12:50
2/19 A kérdező kommentje:
15
2014. dec. 5. 12:53
3/19 anonim válasza:
Létezik orvosi titoktartás. De lehet hogy ha olyat hall ami a te veszélyeztetésedről szól először téged lát el jó tanácsokkal, majd a szüleidet hogyan tudjanak megvédeni téged.
4/19 anonim válasza:
Bármi is az, ha elmondod szabad leszel. Nem kell súlyos titkokat cipelned tovább magadban.
5/19 A kérdező kommentje:
Osztálytársaimról is lesz gondolom szó ők szoktak elég durva szinten csesztetni.szerintem ezt magamnak kell megoldanom főleg hogy fiú vagyok
2014. dec. 5. 12:57
6/19 anonim válasza:
akkor kell szólnia a különböző szervezeteknek, hogyha ön- vagy közveszélyes dologra készülsz.
- egy pszichológus hallgató
7/19 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam pár éve, csak elmondtam a pszichológusnak egy családi titkot, amiről a szüleim is tudtak, de szerintem ők nem tudták, hogy én tudom. Ezért kértem meg a pszichológust, hogy hallgasson. Nem tette meg, így többet vissza sem mentem hozzá. De lehet csak ő volt ilyen gerinctelen...
8/19 anonim válasza:
Nem mondja el, mert nem mondhatja el, még a saját családjának sem. A diagnózist, esetleges kezelést beszélheti meg a szüleiddel. Nyugi.
9/19 anonim válasza:
mi az a dolog?
anonim fórum leírhatod ide is.
10/19 kovpet válasza:
"szerintem ezt magamnak kell megoldanom főleg hogy fiú
vagyok"
Nem biztos. Az ember nem tud mindent megoldani egymagában. Szerencsére erre nincs is szükség, mert erre vannak a szülők, tanárok, barátok. Komolyabb esetben a rendőrség és a bíróság... Ez nem a Vadnyugat. Kérj segítséget, ha úgy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!