Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy ne mondja el...

Mit tegyek, hogy ne mondja el a szüleimnek?

Figyelt kérdés

A hétvégén buliban voltam, pedig a szüleim úgy tudták, egyik barátnőmhöz megyek át. Át is mentem, de onnan átmentünk egy házibuliba. Azt tudni kell a szüleimről, hogy nagyon szigorúak, nem engednek bulizni, alkoholt inni, fiúzni. Ebben a házibuliban ott volt egy fiú ismerősöm is, aki tudja milyenek a szüleim. Sajnos aznap este alkoholt is fogyasztottam, és ez a fiú fényképeket készített, ahogy bulizok és iszok. De mást esküszöm nem csináltam. Ma rám írt és elküldte a képeket. Aztmondta elküldi a szüleimnek, vagy találkozok vele és akkor nem. Ha meglátják a szüleim, biztos kinyírnak, óriási balhét csapnának belőle. Nem akarom, hogy apukám elverjen. De találkozni se akarok, mert sejtem mit akarhat. Egész buliban hajtott rám és fogdosni akart, de nem hagytam. Nem tudom mit csináljak, de teljesen kétségbe vagyok esve. Enni se tudtam egész nap, aggódott is anyu, hogy mi a baj, mert egész nap ki se mozdultam a szobámból. Mit tegyek? Tudna valaki segíteni?

L/17

2019. szept. 15. 23:01
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
99%
Valld me a szüleidnek. Mondd el hogy hibáztál és most fenyeget a gyerek. Azt is mondd el hogy fogdosott és nem szállt le rólad.
2019. szept. 16. 04:50
 12/51 anonim ***** válasza:
89%
12-essel egyetértek.
2019. szept. 16. 06:47
 13/51 anonim ***** válasza:
23%
Talàlkozzatok egy folyónàl. Mikor megmutatja a kèpeket, fogod ès bedobod a vìzbe.
2019. szept. 16. 07:09
 14/51 anonim ***** válasza:
29%
Màrmint a telefont..nem öt
2019. szept. 16. 07:10
 15/51 anonim ***** válasza:
71%

Vald be a szüleimnek.

De először beszélj meg a sráccal, ahol elmondja ugyanezt.

Na azt vedd fel.

Ha akarod,még bekamuzhatod azt is, hogy ő erőszakoskodott veled, hogy menned kell mert különben ez meg az lesz.

Ez nem egyenes dolog, de ha ő ilyen paraszt akkor megérdemli.

Legalább massal nem fogja csinálni.

2019. szept. 16. 07:23
 16/51 A kérdező kommentje:
Hiába semmísiteném meg a telefont, a képeket már átküldte nekem, szóval az ő messengerében benne lenne, amire akárhonnan be tud lépni.
2019. szept. 16. 07:31
 17/51 anonim ***** válasza:
87%

Apád helyében a srácot gyepálnám el nagyon. Nem mondom, hogy szép dolog volt, amit tettél, de ezt minden tini eljátsza előbb utóbb. Amit ő csinál az viszont zsarolás, szerintem előbb utóbb szexuális kényszer is lesz belőle.

A barátnőd szüleinek nem tudsz esetleg szólni?

2019. szept. 16. 07:32
 18/51 anonim ***** válasza:
92%

A legnagyobb lelki nyugalommal mondanam a csávónak hogy én meg feljelentelek zaklatásért, erőszak kísérletéért!

A szüleimnek elmondanám hogy ittam alkoholt gondolom nem mattrészeg voltál saját hányásodban fetrengve, szóval max megdorgálnak.

Mellesleg komolyan nem értem az ilyen drasztikusan tiltó szülőket mi értelme van - mindig azok szegik meg legjobban ahol teljesen tiltják!! Látom a saját kamaszom környezetében, ahol nem tiltják ott rohadtul nem is érdekli őket az ivászat

2019. szept. 16. 07:57
 19/51 anonim ***** válasza:
99%
Na figyelj azt kéne tenned. Először is elmondani a szüleidnek rémülve hogy mi történt. Lehet hogy haragudni fognak de közbe megsajnálnak a srác miatt. Aztán nemtudom apukád mennyire lenne vevő erre de a sráccal megkéne beszélni egy találkozót apukáddal előre lebeszélitek hol kéne találkozni. És előbukkan apukád jól rá ijeszt a gyerekre meg még mondjátok is neki hogy most szépen megyünk a szüleid és elmondodjátok neki milyen ügyes az ő kis fiúk.
2019. szept. 16. 08:01
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

Zsarolás a javából.Jó kövérre hízott patkány lehet ez a srác.

Én elmondanám a szüleimnek,hogy hol voltam,legyen ami lesz,túléled,azután meg feljelenteném ezt az alakot zsarolásért.

2019. szept. 16. 10:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!