Szülők! Ti megveszitek a gyereketeknek az új iPhone 11-et?
Megnéztem az árát és ledöbbentem...
400.000 forint az induló ár....

16 éven alulinak nem veszek drága cuccot, mert úgysem tudja kihasználni, max csak menőzne vele, aminek nincs értelme.
16 évesen viszont már lehet menni diákmunkázni, és megkeresheti az árát. Nyilván ennyit nem tud előteremteni, így nem lesz ilyen telefonja 🙂

Szerintem itt az ideje tisztázni néhány kérdést.
1.) Hány éves is az a gyerek? Akiről szó van. Szóval milyen korúnak is kellene az a telefon? És csak utána jöhet a MINEK neki az? -kérdés.
2.) Az alapmodell, ami ~280-tól indul. Az iPhone 11 "pro" modell, ami 400-tól (~580-ig)
Csak elfelejtette odaírni a kérdező. Kedves #30-as válaszadó. Nem hazudott, hanem tévesen (hiányosan) írta ki a kérdést... Ennyi.
3.) Ne nevezzük (ma) már okos-telefonnak egy szuper-miniatürizált sok-"magvas" procival felturbózott multimédiás mikro-számítógépet csak azért mert talán tizedik al-funkcióját tekintve éppenséggel telefonként is használható.
Kedves Kérdező!
Magam is a következőt tapasztalom...
Az emberek jelentős része szereti,imádja a tárgyakat (kütyüjét) és (ki-)használja az embert. Ahelyett, hogy szeretné az embert, embertársát és (ki-)használná kütyüjét.
Kérdésedre: Nem. Az csak egy kütyü... még ha drága is. Ráadásul ideig-óráig tart a varázsa.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!