Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti megveszitek a...

Szülők! Ti megveszitek a gyereketeknek az új iPhone 11-et?

Figyelt kérdés

Megnéztem az árát és ledöbbentem...

400.000 forint az induló ár....

2019. szept. 14. 07:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
89%
Meg par ev, es mar a fanboyok se fogjak megvenni.
2019. szept. 14. 16:39
 32/70 anonim ***** válasza:
73%

16 éven alulinak nem veszek drága cuccot, mert úgysem tudja kihasználni, max csak menőzne vele, aminek nincs értelme.

16 évesen viszont már lehet menni diákmunkázni, és megkeresheti az árát. Nyilván ennyit nem tud előteremteni, így nem lesz ilyen telefonja 🙂

2019. szept. 14. 17:28
 33/70 anonim ***** válasza:
17%
Igen, mert muszáj, olyan iskolába járunk ahová a megjelenés fontos, eleinte nem tudtuk miért nem keresik a társaságunkat, régi Suzukival mentünk, mára változott a dolog, kell a látszat.
2019. szept. 14. 22:18
 34/70 anonim ***** válasza:
100%
Persze, kettőt is. Hátha haza felé egy jól megtermett 16 éves 4. osztályos lakatos gino majd jól elveri a gyerekem és ellopja tőle, legyen tartalék....
2019. szept. 14. 22:59
 35/70 anonim ***** válasza:
88%
Nem ezek túl árazott almás termékek szóba sem jöhetnek.negyed annyiból már igazán jó telefont lehet venni.
2019. szept. 15. 05:55
 36/70 anonim ***** válasza:
88%
Én mint gyerek írok. Nem vetetném meg magamnak az új iPhone 11-et. A mostani telefonom 88.000 forint volt, amit azért vettünk, mert az előző (55.000 forintos), bedobta a törülközőt.
2019. szept. 15. 15:48
 37/70 anonim ***** válasza:
74%
Én biztosan nem veszem meg neki, viszont ha a cégtől ismét kapok kettőt akkor az egyiket megkaphatja tőlem.
2019. szept. 16. 00:53
 38/70 Yoda m. ***** válasza:
65%

Szerintem itt az ideje tisztázni néhány kérdést.

1.) Hány éves is az a gyerek? Akiről szó van. Szóval milyen korúnak is kellene az a telefon? És csak utána jöhet a MINEK neki az? -kérdés.

2.) Az alapmodell, ami ~280-tól indul. Az iPhone 11 "pro" modell, ami 400-tól (~580-ig)

Csak elfelejtette odaírni a kérdező. Kedves #30-as válaszadó. Nem hazudott, hanem tévesen (hiányosan) írta ki a kérdést... Ennyi.

3.) Ne nevezzük (ma) már okos-telefonnak egy szuper-miniatürizált sok-"magvas" procival felturbózott multimédiás mikro-számítógépet csak azért mert talán tizedik al-funkcióját tekintve éppenséggel telefonként is használható.

Kedves Kérdező!

Magam is a következőt tapasztalom...

Az emberek jelentős része szereti,imádja a tárgyakat (kütyüjét) és (ki-)használja az embert. Ahelyett, hogy szeretné az embert, embertársát és (ki-)használná kütyüjét.

Kérdésedre: Nem. Az csak egy kütyü... még ha drága is. Ráadásul ideig-óráig tart a varázsa.

2019. szept. 17. 01:05
 39/70 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy a sima iphone 11 (nem a három "szemes"), hanem a sima dupla nem rossz, az XR-től egy kicsit több. Bár én így is sokallom természetesen, de az lenne a maximum, amin elgondolkodnék. Bár nem tervezem lecserélni a hetesemet, ha 10 évig bírja, akkor az lesz 10 évig :D. A notch pl. nem tetszik, se az, hogy az apple logó középen van a telefonnak és nem felül. Szóval nálam a design nagyon számít. Nem is beszélve arról, hogy az üveg nagyon nehéz, jobbak a régi iphone-ok fogásra.
2019. szept. 18. 12:27
 40/70 anonim válasza:
8%
Nekem nem vettek meg!És nemtudom ki az aki odamegy és mondja hogy vedd meg!Igaz már megvan nekem 5 évig gyujtogettem a zseb pénzemet és most ezt vettem belőle 11/L
2019. szept. 18. 14:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!