Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti megveszitek a...

Szülők! Ti megveszitek a gyereketeknek az új iPhone 11-et?

Figyelt kérdés

Megnéztem az árát és ledöbbentem...

400.000 forint az induló ár....

2019. szept. 14. 07:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
33%

Biztos, hogy nem. A saját zsebpénzéből persze azt vesz a lányom amit akar, de abból 10 évig gyűjtögethetne rá. Tavaly kapott egy 30 ezres iPhone 5s-t, tud mindent ami neki kell, ha rajtam múlik újra egy butatelefont veszek neki, de aztán átbeszéltük párommal, és meggyőzött, hogy lenne előnye, ha okostelefont kapna. Mobilnet nincs rajta, ha akar, zsebpénzéből előfizethet rá. (Most 9. gimnazista.)

Magamnak se vennék ennyiért telefont, pedig bőven megtehetném, de szerintem pénzkidobás.

2019. szept. 14. 08:52
 12/70 anonim ***** válasza:
83%

Magamnak se vennék ennyiért telefont, nemhogy a gyerekemnek, akinek nincs rá semmi szüksége, mint ahogy nekem se.

Nem vagyunk milliomosok, de ha az lennék, se vennék ennyiért telefont. 2 év múlva úgyis lejárt lemez lesz. Jobb helye is van ennyi pénznek egy családban.

2019. szept. 14. 08:57
 13/70 anonim ***** válasza:
82%
Ha olyan a gyereked akkor megérti hogy mást is lehet abból csinálni, másnak ennél kevesebb a fizetése amiből a családját kéne eltartani, nem ér az annyit!
2019. szept. 14. 08:59
 14/70 anonim ***** válasza:
31%
Nalunk 3 gyerek van, szoval 3db keszuleket kell venni. A csokbol mar sajnos nem futja , ezert ujabb hitel kell felvenni
2019. szept. 14. 09:11
 15/70 anonim ***** válasza:
14%
Az uj samsungot megvettuk ami mindennel egyutt 370 ezer volt.
2019. szept. 14. 09:18
 16/70 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagy szülő,de ha lenne, nem venném meg.

Magamnak se vennék.

2019. szept. 14. 09:19
 17/70 anonim ***** válasza:
79%
Vennék neki inkább egy autót.
2019. szept. 14. 09:34
 18/70 anonim ***** válasza:
74%

Minek mindenből a legújabb? Úgyis lesz hamarosan még újabb meg még újabb... Nem sokáig lesz új, mert ez a cég is jól kaszál, úgyis gyártanak él év múlva még egyel újabbat!

Itt bűzlik nekem erősen a sznobizmus, h játsszuk a gazdagot meg minden, oszt' a ház meg egy ótvar disznóól, és éheznek, de nekik a világ legdrágább telefonja kell!

Ez viszont csak az én véleményem: igaz, h jól látod a lényeget a képernyőjén, mert szép nagy, de a kezedbe nem kényelmes, ergó már két kéz kell hozzá...

Ellenben pl az IPhone %s kis fincsi keskeny méretével mindenféle marékba beleillik, nem olyan nagy, kis fincsi csinoska(nekem is az van :D=D).

Szóval ez, kedves kérdező, csak a flancolás meg a sznobizmus miatt van a fiataloknál!!!

2019. szept. 14. 09:49
 19/70 anonim ***** válasza:
100%
Elírtam: *Iphone %s helyet 5S
2019. szept. 14. 09:50
 20/70 anonim ***** válasza:
86%
Nem vennék ennyi pénzért telefont, főleg olyat nem amiben semmi extra nincs ami indokolná ezt a nevetségesen magas árat. De ha ez lenne minden vágya, és megengedhetném magamnak akkor kb a kit érdekel kategória. De magamtól biztosan nem.
2019. szept. 14. 09:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!