Miért kellene neki megvenni? Elromlott az előző telefonja? Mi indokolja, hogy ilyen drága műszaki cikke legyen egy gyereknek, mit csinál vele, amit egy 50 ezres készülékkel nem tud? Persze, ha 4 milliós havi fizetésem lenne, a tökéletes, kitűnő tanuló, hiperszuper, büszkeségre okot adó gyereknek meg jön a szülinapja, és ez az álma, akkor miért ne?
2019. szept. 14. 07:58
2/70 anonim válasza:
Gondolom az igen, aki tobbet keres havi fel millanal peldaul es szereti a gyerekét kenyeztetni. Ha most megengedhetik maguknak miert ne.
Bár én mivel magamnak se vennem meg az ara miatt, nyilvánvaló a gyereknek sem. Az iPjone 8 es X kiválóan működik meg most is. Egy gyereknek szerintem nem kell ennel tobb. De csaladja valogatja.
2019. szept. 14. 08:00
3/70 anonim válasza:
Elsővel egyetértek! Miért kéne megvenni? Magamnak se vennék ennyi pénzért telefont, inkább utazok a 400 k- ból.
2019. szept. 14. 08:01
4/70 A kérdező kommentje:
Csak érdekelt hogy van aki megveszi.
2019. szept. 14. 08:01
5/70 anonim válasza:
Ez szörnyű.
Nekem is van a rokonságban olyan család akinek az enni valóra alig futja, meg semmi másra.
De a drága telefont azt megveszik a gyereknek.
Se kirándulni ne tudnak elmenni, a lakást festeni kellene és rendbe tenni , de arra nem futja.
2019. szept. 14. 08:05
6/70 anonim válasza:
Ez attól függ kinek mi a fontossági sorrend, ahogy előttem is írjak, van aki még eszi, de kajára meg fontos dolgokra nem futja a pénzből.
2019. szept. 14. 08:12
7/70 anonim válasza:
Kerdezo, minek kerdezel olyat amire nagyon picike gondolkodassal megtudod magadtol a valaszt?
Persze hogy van aki megveszi a gyerekènek. Ez a valasz. Szivesen.
2019. szept. 14. 08:20
8/70 anonim válasza:
Ha milliárdos lennék akkor se. Magamnak se.
2019. szept. 14. 08:24
9/70 anonim válasza:
Az újat én sem venném meg a gyereknek, pedig megtehetném. Nem indokolt, egyszerűen túlzás. OK, ha iPhone kell akkor legyen, de bőven elég egy 7 vagy esetleg 8, a 11 árának a feléért. Én nagyon régen csak iPhone-t használok, nem is fogok váltani, de még magamnak sem veszem meg mindig a legújabbat, mert egyszerűen értelmetlen. Talán majd jövőre megveszem a 11-et ha lejjebb ment az ára, a gyerek pedig megkapja az én mostani készülékemet, még évekig jó lesz neki, és ez is iPhone.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!