Ti vennétek ilyet a 15 éves gyereketeknek, jó lesz még 2-3 évig?
Én egy p9 lite 2017-et vennék. 5,2 coll és 2 évig még bőven jó lesz.
Mennyi lenne a note 3?
Pár hete ellopták a 6S-em és amég megjött az új telefonom addig a régi 5-öt használtam. Az újabb készülékről való váltás után érezhetően lasabb volt, de nem annyira, hogy használhatatlan legyen. Maga a telefon még két évet simán kibírna, viszont a szoftver támogatást az új készülékmegjelentéssel véget fog érni (2017 Q4 . kb November). Így a legfrisebb iOS-t már nem fogja támogatni a készülék és az alkalmazások is leállítják a 32 bites támogatást és átállnak kizárolagosan a 64 bites rendszer támogatására. Viszont az iPhone 5 csak 32bitest rendszert támogat így az alkalmazások legújabb verziója sem lesz elérhető.
Az Android oldalán ennyire nem vagyok képben, viszont a váltás lehet, hogy ténylegesen megérett. Viszont azt még hozzáértés nélkül is megtudom mondani neked, hogy a Note3 nem fog kibírni még 2-3 évet. Bár egy évvel fiatalab a készülék szerintem már most nincs rá megfelelő Android támogatás.
De itt egy példa rá. Gondolj csak bele egy haldokló 20 éves autóról egy szintén haldokló 18 évesre váltanál. Megéri? Nem. A közeljövőben cserélheted le? Igen.
Mert ahogy jelenleg halad a telefongyártás kb ennyire lényeges különbségek vannak egy 2013ban gyártott telefon és egy 20176/7ben fejlesztett telefon között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!