Miért van az, hogy ha egy anya szájon csókolja a kisfiát, az senkit sem érdekel, de ha egy apa szájon csókolja a kislányát, azt meglincselik?
Figyelt kérdés
Hol van itt egyenjogúság?2019. szept. 12. 16:50
21/23 anonim válasza:
Nem tapasztaltam még a kérdésben felvetett dolgot. Láttam már szülőket, akik szájon csókolták kisgyermeküket, és senki nem akadt ki rajta 🤔
22/23 anonim válasza:
Mármint furcsállták, de nem licshangulat...
23/23 anonim válasza:
A száját??? neeeeeeee máááááááár! Az arcát még oké h puszilja, de a szájáról szálljon re nemtől független mindenki mert az gáz nagyon gáz.
Az arcát v kezét mélg puszilgathatja, de a száját NNNEEEMMM. jól mondja egyikwetek, h majdha nagylesz és szerelme lezs, az nyúljon a szájához, ne a szülei! Nekem is ez a véleményem... 23/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!