Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudnátok segíteni vagy tanácso...

Tudnátok segíteni vagy tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogy hol kezdjem, ezért bocs, ha elég zavaros lesz a történet. 17 éves lány vagyok. Az édesanyám elég gyakran szokott enegem meg a 14 és 7 éves testvéremet verni. Van, hogy okot adunk rá( persze szerintem, akkor sem kellene idaig fajulnia a dolgoknak), de olyan is van, hogy egyszerűen rossz kedvében van. Leginkább apámmal szokott veszekedni, és vele van a baja. Emiatt ő minden féle hülyeséget kitalál, hogy mi őt verjük, Dolgoztatjuk stb. Azt hogy mi verjük, az abszolút nem igaz. Apám egyszer adott neki egy pofont, amikor neki ment. Arról pedig, hogy őt dolgoztatjuk, az sem igaz. Nem is dolgozik! Csak főz és vasal. Egyébként, apám dolgozik, van hogy ő főz, kitakarítja az egész lakást, visz minket suliba + haza hoz, vissz minket edzésekre stb. Ami biztos hogy anyám 100% hogy nem épp eszű. Én már voltam egy gyerek pszichológusnál, egy darabig, mivel Ő széttépte azt a papirt, amivel át mehetünk apámmal a határon(Erdélyi vagyok). Pszichológushoz pedig nem hajlandó elmenni, pedig már sokan mondták azt, hogy valami baj van vele, de nem hisz nekik. Csak az ő igaza létezik.

Ui.: Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúlt, de már nagyon streszelek . Itt az iskola és nekem a tanulásra kéne figyelnem, nem arra, hogy anyám mikor kattan be és le kell szednem magamról vagy a testvéreimről. A helyesírásért bocsánat.

2019. szept. 3. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Rettenetesen hangzik, szerintem sem epeszu. Sajnalom, biztosan nem lehet egyszeru neked igy..

Nem tudsz elkoltozni nagyszulokhoz, vagy mashova?

Apad hogy kezeli ezt az egeszet? Vele beszeltel errol?

2019. szept. 3. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jgy van,és szakemberhez se akar menni aki segithetne rajta,az apukád helyében én elválnék.Ez jgy nagyon nem jó senkinek.
2019. szept. 3. 14:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Elválnia sajnos nem lehet. Apámnak egy olyan munkája van, ahol csak családos emberek dolgozhatnak. Meg hát, akkor a kistestvéremet is elveszítem.
2019. szept. 3. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Miféle munka az, ami a családi állapottól függ?

Akárhogy is, apád tehetne valamit, pl. válás nélkül elköltözne veled meg a testvéreiddel. A gyerekek biztonsága mindennél fontosabb szerintem.

2019. szept. 3. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj erről apukáddal, nagyon szörnyű ezt még olvasni is. Édesanyád súlyos lelki problémákkal küzdhet, ha a gyerekeivel így viselkedik.

Úgysem fogja beismerni, nem fog elmenni pszichológushoz, pedig nagyon kellene. De a ti, te és a kistesód élete fog erre rámenni. Kérlek, apudnak őszintén mondd el, mennyire szendvesz.

Kitartás!

2019. szept. 3. 16:57
 6/7 A kérdező kommentje:
De pont ez az, hogy ő is tud róla. Sokszor próbálta már rábeszélni, hogy menjenek el valakihez, de nem hajlandó. Apámmal pedig sokszor beszélünk a lehetséges opciókról és amikor tudd megvéd minket. És igen van ilyen állas, hogy családhoz van kötve. Édesapám pap és ide csak családos embert akarnak. Szóval a válás nem lehetséges. Most jelenleg az a helyzet, hogy ma is megvert minket és végül ő tette a rosszul létet, meg bezárkózott a fürdőszobába és eljátszotta, hogy elájult. Végül a rendőrséget kellet hívnom,mert apám nem volt itthon. Ezért írtam ezt ki, mert már tiszta ideg vagyok!
2019. szept. 3. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Jelentsétek fel pl. testi sértésért, vagy kiskorú veszélyeztetéséért, vagy mindkettő okán, aztán majd a bíróság valószínűleg elrendeli a kényszergyógykezelését, vagy valami más büntetést szab ki neki. Ez rettenet!
2019. szept. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!