Normális volt a viselkedésük?
Bakker te is. Ha nem laksz egyedul, akkor zart ajto mogott csinald!
Valoszinuleg konzervativak, igy nincs mit tenni. Remelhetoleg idovel enyhulnek.
Amugy szerintem azert szidott le, mert borzasztoan kellemetlenul erintette a latvany es a normalis viselkedes helyett inkabb a kioktatast valasztotta.
Aki azt írja akkor oké ha 16 éven felül van az illető, az mire gondol? Alatta bűn, vagy mi? Az én nagyon korai emlékeim erről kb 8-9 éves koromból valók. Nem tudtam még mit csinálok, de valahogy rájöttem hogy az jó. Anyámék ha látták, finoman szóltak hogy hagyjam abba, aztán ahogy idősebb lettem és rájöttem pontosan mit is csinálok, magamtól is privátban csináltam.
Kérdező, zárd magadra az ajtót. A szüleid vagy durván vallásosak, vagy konzervatívok, vagy mindkettő. Nem a legjobb reakció tőlük, de érthető. Én személy szerint nem csináltam volna belőle nagy ügyet, csak megkértelek volna hogy legközelebb zárd be az ajtót/vonulj el/stb.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!