Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális volt a viselkedésük?

Normális volt a viselkedésük?

Figyelt kérdés
Anyám rajtakapott maszturbálás, és úgy leszidott apámmal, mint még soha, és még 1 hét után is ezt hallgattam. Normális volt a viselkedésük?

2019. szept. 8. 14:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
Anyád nem normális én helyette is szégyellném magam . Semmi köze hozzá. Máskor ne nyitogasson rád . Szégyellje magát
2019. szept. 8. 15:45
 12/22 anonim válasza:
79%

Feltehetően anno a kedves szülők is ugyanezt csinàltàk, csak lehet ők nem buktak le

Mindenesetre nem volt szèp tőlük

2019. szept. 8. 15:52
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

Öszintén szólva engem is zavarna, ha "rajakapnám" gyerekemet ilyenen, nem maga a tény, hanem az, hogy nem úgy rendezi, hogy más ne tapasztalja meg.

Minden gyerekem garantáltan végzett ilyet, de meg tudták oldani, hogy ez magánügyük maradjon és még véletlen se legyen másnak része a látványban.

2019. szept. 8. 16:07
 14/22 anonim ***** válasza:
33%

Nem normális a viselkedésük . De hagyd rájuk, majd megunják és túlteszik magukat rajta.

Jaj, van az a becsapós telefonos sztori, amikor... Na várjunk, hogy is volt... Ja de lehet, hogy nem telefonos üzenet volt, hanem levél, arról, hogy a csaj ilyeneket írogatott, vagy mondogatott telón a szüleinek, hogy a dr0gos barátjával elköltözik külföldre, és gyereket vár tőle; és akkor aztán meg ilyet írt, hogy "Nemis, csak egyest kaptam, mert valamelyik házimat elfelejtettem megcsinálni."

2019. szept. 8. 17:41
 15/22 anonim ***** válasza:
25%

*Ja és utána természetesen a gyerek hazament. Vagy lehet, hogy szemtől szembe mondta , azt nem tudom. Vagy az is lehet, hogy ez amúgy meg se történt, csak ilyen kis sztoriként terjed az interneten. De szóval az volt a lényeg, hogy nem volt komoly.

Na, de visszatérve, asszem, hogy valami szakértő emberke mondta , hogy hagyni kell a gyereknek megismerni a saját testét. Tehát nem szabad leugatni, ha pl ilyeneket csinál, mert akkor egész életében ilyen rossz viszonya lesz a szexualitáshoz, pl ha már mondjuk elköltözik otthonról, és lesz párja is, és akkor hogy pl nem fogja tudni megélni a szexualitást rendesen, hogy annak az örömét asszem, mert folyton bűntudata lesz; ami abból adódik, hogy valaki egyszer egy ilyenen rajtakapta, és leugatta :S.

2019. szept. 8. 17:46
 16/22 anonim ***** válasza:
25%
Ez nagyon nem normális. Nem is értem ennek a hátterét. A maszturbálás jó, megismered vele a testedet, meg hát biológiai szükséglet is.
2019. szept. 8. 23:12
 17/22 -remete- ***** válasza:
34%
Pl sima maszti volt vagy használtál eszközt? Be voltal öltözve?? Vagy egy bábu fejet használtál? Vagy extrém maszti volt? Amugy meg nem hinném hogy normális viselkedés volt.
2019. szept. 9. 14:40
 18/22 Gokujan101 válasza:
87%
Szerintem ez gaz a szuleidtol!!! Foleg ha enyire be egetnek teged hogy 1-hetig szivatnak,,, (bocs a helyes irasert),, de szerintem ez emberi dolog szoval nem ertem a viselkedesuket!!!
2019. szept. 9. 20:35
 19/22 A kérdező kommentje:
#18 én se, már alapból nagyon ciki volt :/
2019. szept. 9. 21:30
 20/22 anonim válasza:
87%
A legtöbben 10 évesen már maszturbálás(én is)Szóval szerintem érthetetlen a viselkedésük
2019. szept. 12. 04:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!