Valaki tud segíteni ezügyben? SOS
Szóval a szüleim 3 éves koromban elváltak és ezek után felfordult az életem! 2013 ba lett új barátja anyukámnak és vele összeköltöztünk. De ahogy az idő halad egyre jobban nem kedveljük egymást és én sem szeretem őt. Soha sem tudtam őt szeretni a hülyeségei miatt meg azért mert nem a vérszerinti apukám. Kezd mostmár ok nélkül fenyegetni, nem hisz nekem, ok nélkül tilt el mindentől és mindig kutakodik utánam.
Például egyszer amikor ebédelni készültünk akkor én mentem a helyemre de megbotlottam egy székben és mondja apám mért kell megint így viselkedni meg hogy míért csinálom ezt. Ilyen és ehhez hasonló dolgokat mond és nagyon idegesít! Például ijezstget amikor hazaérek előugrik a kanapé mögül és én szívrohamot kapok és már ezerszer elmondtam neki hogy ne csinálja mégis csinálja. Vagy amikor nyaralásról hazaértünk pakoltunk fel a lakásba és az iPad Pro-m ott volt a táskámban amibe ő szándékosan belerugott és betört a képrnyője. Vagy ha például 23:00 kor le kell feküdjek és én 23:01 kor még felmegyek bevenni a gyógyszerem akkor azért már egy hét gép eltiltás jár. A lelki állapotom nagyon rossz mert iskolában is gúnyolnak képes vagyok otthon is az ilyen viták közben elsírni magam és a szobámba menni és egyedül lenni. Amikor meséltem neki, hogy mivel bántottak a suliban, azt sem hitte el. Tehat kezd nagyon betelni a pohar. Elköltözni nem tudok még. Csak akkor érzem jól magam ha a nagymamámmal lehetek mert ő mindig is nagyon szeretett, vagy anyukámmal lehetek kettesben. Kérlek segítsetek!
Ahaaaaaa... először ijeszteget, aztán kanapé mögül ugrál, aztán már csótányokat is dobal? Következő mi lesz, lángszóró? XD
Hülyegyerek inkább tanulj...
Meg persze, gógyszert mi a bánatért nem lehet reggel bevenni...? Szánalmas vagy.
22!
Ja, bolond. Csotanyt tart otthon, hogy a mostohalanyat tudja dobálni vele. Igazad van. Abszolút hiheto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!