Lehet még valamit tenni közel a 30-hoz ezügyben?
Az a véleményem, hogy már most felnőtt nőnek kell érezned magad, mert élettársi kapcsolatban vagy a pároddal. Önállósultál. És ez már azt jelenti, hogy saját lábadon vagy.
Innentől: meghallgathatod őket, de a te döntésed, hogy elengeded a füled mellett, amit mondanak, vagy fennakadsz.
Én már rájöttem, azért szülők, hogy mondjanak. Én már elengedem azt, amit el kell engednem.
(És megjegyzem, elég jó a kapcsolatom anyámmal)
Probald elviselni valahogy, ha mar nem fuggsz tole, elmondod a velemenyed... :) addig kitartas! Parod mit szol amugy??...
3.nak: eg ovjon az ilyen okoskodo, szof*so emberektol...
Nem inkább az a bajuk, hogy még az élettársaddal együtt se jösztök ki anyagilag?
Ez hogy lehet?
Az még hagyján hogy 1 fizetésből nem jössz ki, megesik... főleg a mai albérletárak mellett.
Na de hogy ketten, megosztva a költségeket sem?
Persze hogy gyerekként kezelnek ha még annyira se vagy felnőtt hogy magadat ellásd...
Rendezd ezt és aztán várd hogy megértsenek!
1. ha magadat sem tudjáTOK ellátni, mit vársz? Egyáltalán ez hogy a viharban lehet, mikor - elvileg - ketten! kerestek? Vagy a párod, vagy te elb.xod a pénzeteket.
2. engedd el a füled mellett - én maximálisan apámtól függök, de pont les.rom, ha ostobaságokat beszél. Már le sem állok vitázni vele, mert más az értékrendünk. Ami neki fontos (unoka, szülés), az nekem nem, de ami nekem az lenne (külföldi munka),az őt hagyja hidegen. :) De nem akadunk fenn ezen, próbálunk kompromisszálni.
3. addig marad így, míg hagyod! Mondd meg kerek perec, hogy ha nem tűnt volna fel nekik, van kedvesed, és szálljanak ki a magánéletedből... ja, hogy akkor magatokra maradhattok? Ez benne van, de valamit valamiért.
már ***megszólalni*** sem
mert ***azonnal*** befenyítenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!