Skorpió87 kérdése:
Lehet még valamit tenni közel a 30-hoz ezügyben?
Figyelt kérdés
A szüleim szép férfit szeretnének nekem. A külsőséggel foglalkoznak, közben pedig a belső tulajdonságokkal, értékekkel kellene. Szerintem többek között nem a külsőség, vagy a kor a fontos, hanem , hogy az adott férfi szeressen és igyekezzen korrekt lenni. Szerintem totál nem helyénvaló a mai napig hallgatnom, hogy ki lenne hozzám való, főleg úgy hogy 6 éve élettársam van. Mondjuk mindig el voltam nyomva, valószínűleg már késő bármit is tennem, ez már így marad. De nagyon nyomasztó és nem tudom magam felnőtt nőként kezelni !2016. máj. 22. 00:16
11/12 anonim válasza:
Ha nincs jó anyagi körülményed: teremts! A legtöbbünk nem örökölt horribilis összegeket, vagy inditott egyenesen 40 millával. Apránként szedjétek ki magatok alól a mocskot és tisztába lesz minden. Áldozatvállalás, munka, kitartás, büszkeség. Ezek kellenek ehhez
12/12 anonim válasza:
Tipikus felfogás, de nem tehtesz erről, én nem hibáztatlak.
Próbáld meg elfogadni, hogy NEM te tehetsz arról, ahogyan hozzád állnak! Hanem csakis ők.
Képzeld el, hogy megváltoznak a körülményeid, nem függsz tőlük anyagilag és akkor is ugyanez lenne. Ezt azért, mert tudom, azt hiszed, az anyagi dolgok miatt van ez, de én azt mondom, láss is, ne csak nézz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!