Szerintetek normális, hogy a szüleim így nevelik az öcsémet? Mit tudnék tenni én ezügyben? Rám nem hallgatnak.
Már hogyne lenne az ő dolga, az öccse, szereti, aggódik érte. Egy családba tartoznak, érted?
Kérdező, mennyi időd/energiád van foglalkozni vele?
Az,hogy a gyereket nem érdekli a színeszés vagy rajzolás egyéni érdeklődés.
Ha őt a "zombis,gyilkolászós,lövöldözős"játékok érdeklik,arról sem tehet.
Igazából ilyenkor a szülő feladata,hogy elmagyarázza a gyereknek,hogy mi a különbség a játék és a valóság között.
Mikor gyerekek voltunk én is a testvéreim is Play Station-ön játszottunk szinte egész nap.(Pl Tekken,és hasonló verekedős játékokkal),még sem lett belőlünk pszichopata.
Az,hogy a gyerek mikor fekszik le egyéni kérdés.Nem minden gyerek egyforma.
Ha egyik este sokáig marad fenn,akkor másnap álmos lesz,és idővel úgy is rájön,hogy keveset alszik,és fáradt is lesz.
A túl sok édességevés az egyetlen ami max megemlítenék a szülőknek,de azt is óvatosan....
Amúgy a legtöbb szülőnek nincs ideje foglalkozni a gyerekkel.Ilyen világot élünk.
Én ezért sem akarok soha családot,mert nem látom értelmét,hogy heti 1-2 nap,1-2 óráért amit együtt tölthet a család ilyesmire adjam a fejemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!