Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan közöljem anyámmal,...

Hogyan közöljem anyámmal, hogy érettségi után külföldre akarok menni? Többi lenn

Figyelt kérdés

Szóval. A barátom külföldön él, s én is ki szeretnék költözni, mert 1 szeretnék vele lenni

2 nem akarok nyomorogni minimálbérért

3 egészségügy...

4 majdani gyerekeim jövője..

Anyám nagyon berögzülten egyetemre akar küldeni, ami amúgy sohase vonzott. Azért akar oda küldeni, mert az ő szemében csak akkor fogok tudni jól megélni, ha egyetemet végzek + legyen meg a neve, h az ő lánya egyetemista... Egyébként humános beállítottságú vagyok, vagyis egy újságíró szakon kívül nem igazán tudnék mást elvégezni. Ebből meg persze mem lehet megélni, nem lehet elhelyezkedni...

Külföldön először a nyelvet tanulnám meg, meg elvégeznék egy fősulit vagy ilyesmit.

Most kezdődik csak a tanév, de már idegesít, hogy mihez kezdek, hová megyek egyetemre, stb. Tudom, hogy ha most Szólnék neki, lelki terrorban tartana kb, és szét akarna szakítani minket.

2019. szept. 2. 18:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
És végzettség meg nyelvtudás nélkül miből terveztél megélni, és utána egyetemet végezni? Vag kiköltöztél eltartottnak?
2019. szept. 2. 19:44
 12/30 anonim ***** válasza:
83%
Gratulálok az elhatározottságodhoz, tökéletes példája vagy azoknak, akiket jobb esetben kitoloncolnak, rosszabb esetben meg prostitúcióra, kábítószer árulására kényszerítenek. Mégis mire számítasz, kint minden jöttment idiótát felvesznek, és kétszer annyit fizetnek nekik, miközben a rezsi nem több mint itthon? Ha igen, akkor tedd össze a két kezed, hogy anyádnak van esze, és megpróbál visszatartani (még ha az egyetemi elvárása hülyeség is).
2019. szept. 2. 20:10
 13/30 anonim ***** válasza:
91%

Te sehogy .

Vannak olyan bevállalós, talpraesett emberek , akik megcsinálják.

De az nem itt kérdezi meg hogy mondja el a szüleinek.

2019. szept. 2. 21:21
 14/30 A kérdező kommentje:

:DDDDDDDD.

OMG, nem akarom eltartatni magam :D

Angolból középszinten vagyok, és az adott nyelven is tudok, csak nem tökéletesen még.

Ja és van félretett pénzem is, ami van annyi, hogy akár egy egész tanfolyamot fedezzek magamnak.

2019. szept. 2. 21:43
 15/30 anonim ***** válasza:
97%

6-os te melyik bolygón élsz?

A barátnőm gyógytornász és ha nagyon olcsón számítja meg valakinek, akkor 6ezret kér egy óráért, de speciális esetben 10ezret és 3-4 helyre megy egy nap. A csoportos foglalkozások 2-3000/fő/óra

Az ő barátnője "SZTK" gyógytornász, 200 a nettója, de naponta hozzákeres jattban átlag 8-10ezret. Minden nap van ugyanis elbocsájtás és 1-2ezret adnak az emberek, már akik adnak, de így is.

2019. szept. 2. 21:46
 16/30 A kérdező kommentje:
Lezárom ezt a kérdéssort, nem kell több válasz, majd akkor nyitom meg, amikor beszámolok arról, hogy külföldön SAJÁT MAGAM eltartom el teljes mértékben, és épp az óceán mellett nyaralok, amelyet az utolsó forintig a saját pénzemből kerestem! ;)
2019. szept. 2. 21:47
 17/30 A kérdező kommentje:
BTW: a barátomnak sincs végzettsége,a nyelvet odakinn tanulta meg, és mégis 3500 eurót keres. Ja, és nem a pénzért vagyok vele, mielőtt teljesen ismeretlenül ezzel vádolnátok!
2019. szept. 2. 21:51
 18/30 anonim ***** válasza:
88%
Hujjjuj kerdezo, sok sikert, de azert ne egess fel mindent magad mogott, nehogy porul jarj... Kislany vagy te meg ilyen dolgokhoz.
2019. szept. 2. 21:52
 19/30 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, az előző oldalon kérdeztem, hogy konkrétan melyik országról van szó. Szabad tudni?
2019. szept. 2. 21:57
 20/30 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó, tudod, az az ország, ahol ha elültetik a pénzt, pénzt termő fa nő ki belőle! Nem jut eszembe a mese címe.
2019. szept. 3. 05:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!