Hogyan közöljem anyámmal, hogy érettségi után külföldre akarok menni? Többi lenn
Szóval. A barátom külföldön él, s én is ki szeretnék költözni, mert 1 szeretnék vele lenni
2 nem akarok nyomorogni minimálbérért
3 egészségügy...
4 majdani gyerekeim jövője..
Anyám nagyon berögzülten egyetemre akar küldeni, ami amúgy sohase vonzott. Azért akar oda küldeni, mert az ő szemében csak akkor fogok tudni jól megélni, ha egyetemet végzek + legyen meg a neve, h az ő lánya egyetemista... Egyébként humános beállítottságú vagyok, vagyis egy újságíró szakon kívül nem igazán tudnék mást elvégezni. Ebből meg persze mem lehet megélni, nem lehet elhelyezkedni...
Külföldön először a nyelvet tanulnám meg, meg elvégeznék egy fősulit vagy ilyesmit.
Most kezdődik csak a tanév, de már idegesít, hogy mihez kezdek, hová megyek egyetemre, stb. Tudom, hogy ha most Szólnék neki, lelki terrorban tartana kb, és szét akarna szakítani minket.
Te sehogy .
Vannak olyan bevállalós, talpraesett emberek , akik megcsinálják.
De az nem itt kérdezi meg hogy mondja el a szüleinek.
:DDDDDDDD.
OMG, nem akarom eltartatni magam :D
Angolból középszinten vagyok, és az adott nyelven is tudok, csak nem tökéletesen még.
Ja és van félretett pénzem is, ami van annyi, hogy akár egy egész tanfolyamot fedezzek magamnak.
6-os te melyik bolygón élsz?
A barátnőm gyógytornász és ha nagyon olcsón számítja meg valakinek, akkor 6ezret kér egy óráért, de speciális esetben 10ezret és 3-4 helyre megy egy nap. A csoportos foglalkozások 2-3000/fő/óra
Az ő barátnője "SZTK" gyógytornász, 200 a nettója, de naponta hozzákeres jattban átlag 8-10ezret. Minden nap van ugyanis elbocsájtás és 1-2ezret adnak az emberek, már akik adnak, de így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!