Az édesapám miért puszilgatja a nyakamat?
Már nagyon idegesít amikor pl. Olvasok vmit odajön és megpuszilja a nyakam hátulról..
Egyszerüen hánynom kell ha rágondolok is, a mainap folyamán 2szer is megcsinálta és szoltam neki hogy ott ne puszilgasson erre besértödik és azt mondja hogy nem szeretem..
Mit lehet tenni? Elkoltozni nem tudok
Nem olvastam a válaszokat.
Gondolom kiskorodban is ez volt, csak elfelejtette, hogy felnőttél, állj ki magadért, beszéld meg vele, ne duzzogj és vonulj el.
Vannak fura családok, ez még ezerszer jobb, mint a szájrapuszilósok, pedig elvileg ott sincs szexuális indittatás.
23 felnőtt nő vagy.
egyetlen embertől fér bele, ha a nyakadba puszil: az éppen aktuális pasidtól.
apád nem a pasid, bár lehet, hogy ő nőként tekint rád, és nem a lányát látja benned.
kiskorodban is csinálta ezt?
ha igen, lehet, megmaradt ez a szokása.
ha nem, akkor mindenképp átlépett egy határt.
ha annak ellenére is folytatja, h. jelezted, zavar, az már zaklatás.
ha azt mondja, te már nem szereted emiatt, akkor az érzelmi zsarolás.
semmiképp sem egészséges, nem fér bele.
amúgy is ritka az az apa, aki a huszonéves lányát az üdvözléseken kívül puszilgatja.
ez nem apai cselekedet, és nem apai szeretet.
akik pedónak címkézik az apát, nincsenek tisztában a szó jelentésével.
pedofil az, aki a 13 éves gyerekek iránt tud csak nemi vágyat érezni.
kérdező 23 éves.
szexuális zaklatás, ha folytatja, de az égvilágon semmi köze a pedókhoz.
"Fürdővizet engedhetek neki, vagy az már túl erotikus?"
Ne haragudj, de a 24 évesed kisegítőbe jár, hogy te engeded a fürdővizét?
(Az enyém most utazott el az óceán túlsó partjára 3 évre, és fiatalabb, mint a tied, jajj, vajon ki engedi most a fürdővizét?)
46.-nak.
Udvariassági gesztus. De minek magyarázok, egy netes senkinek?
A pedofil nem 13 évesekre hajt, hanem 14 év alatti GYEREKEKRE! Kiccsikre, babákra!
Kérdező, beszéltél apukáddal arról, hogy zavar? Miért kötheti össze azt hogy ezt nem akarod azzal, hogy nem szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!