Az édesapám miért puszilgatja a nyakamat?
Már nagyon idegesít amikor pl. Olvasok vmit odajön és megpuszilja a nyakam hátulról..
Egyszerüen hánynom kell ha rágondolok is, a mainap folyamán 2szer is megcsinálta és szoltam neki hogy ott ne puszilgasson erre besértödik és azt mondja hogy nem szeretem..
Mit lehet tenni? Elkoltozni nem tudok
Tényleg, akkor a szájra puszi miért fér bele sokaknál?
És az olyan dolgok, mint: talpmasszázs, naptejes bekenés, sérülés utáni lábadozásnál a fürdetés?
32-es, szájrauszi sem fér bele. Nálatok belefér?
Úgy látom, itt kb. a fele elmebeteg a válaszolóknak.
Csak hogy tegyünk már különbséget:
Az enyém (22 éves lányom) most utazott 14 ezer km-re két évre (ösztöndíj). Úgy megölelgettem, hogy a lelket majdnem kiszorítottam belőle. Na EZ belefér. Erre még senki nem mondja, hogy perverz meg ilyesmi. (Nyak csógolgatás az más kategória, akinek ezt magyarázni kell, az nagyon beteg családból jött.)
"És az olyan dolgok, mint: talpmasszázs, naptejes bekenés, sérülés utáni lábadozásnál a fürdetés?"
Talpmasszázs = természetgyógyászati dolog, vadidegen is megcsinálja, és nem kínos.
Naptejes bekenés = muszáj dolog, valaki be kell, hogy kenjen, én a mostohafiam hátát is kentem be strandon, semmi perverz nincs ebben. Inkább, mint a bőrrák.
Lábadozásnál fürdetés = muszáj dolog, és általában azonos nemű segít ebben. De pl. volt kollegám, aki az idős, beteg anyját fürdette (mert a felesége és anyós utálták egymást), így a pasi elvégezte ezt az anyjával napi szinten. Ugye azért ez nem szexuális töltetű??? Ne vegyük már egy kalap alá a nyakszirt smárolgatásával.
"Ez a pedofília egyik formája."
Azért sok marhaságot tudtok összehordani. Hogy a fenébe jut eszedbe a pedofilia, egy 23 éves felnőtt nő kapcsán.
"Gyerekéhez normális ember nem nyúl intim helyeken"
Akárhogy nézem, a nyak nem intim hely.
"Tudom, miről beszélek, nekem is puszilgatta apám a nyakamat, volt hogy rám feküdt és úgy. Vagy fogdosta a fenekem, a nunimat."
Na, az már tényleg intim hely. De hogy lehet összehasonlítani egy nyakra adott puszival?
"Nyak csókolgatás az más kategória, akinek ezt magyarázni kell, az nagyon beteg családból jött."
Szerintem én nem jövök beteg családból, és puszilgatósak sem igazán vagyunk. Aztán a minap a lányom olvasott, és előre esett a haja, és tényleg nagyon szép nyaka van, úgy elérzékenyültem, odahajoltam, adtam rá egy csókot.
Basszus, eddig eszembe nem jutott, hogy perverz lennék emiatt.
Lányom harminc éves, én vagyok az anyja.
Most megyek is, beülök a sarokba, és hamut szórok a fejemre.
A lányom 24 éves. Nemsokára hazaér.
Egyáltalán...ránézhetek, amikor belép az ajtón? Ott lehet, amikor leveszi a cipőjét, vagy az már lábfetisizmus?
Fürdővizet engedhetek neki, vagy az már túl erotikus? Ha mosok, kimoshatom a cuccait, persze szigorúan géppel, becsukott szemmel?
Segítsetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!