Az édesapám miért puszilgatja a nyakamat?
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít amikor pl. Olvasok vmit odajön és megpuszilja a nyakam hátulról..
Egyszerüen hánynom kell ha rágondolok is, a mainap folyamán 2szer is megcsinálta és szoltam neki hogy ott ne puszilgasson erre besértödik és azt mondja hogy nem szeretem..
Mit lehet tenni? Elkoltozni nem tudok
2019. aug. 25. 23:55
1/52 A kérdező kommentje:
23L
2019. aug. 25. 23:55
2/52 anonim válasza:
Ha fiatal vagy ez teljesen normális hogy apukád ott puszlgat. Ha nem tetszik mond meg neki többször é mond hogy nem jó érzés csikis vagy csak szimplán kellemetlen.
3/52 anonim válasza:
Most láttam pont amit írtál akkor ajánlom hohy mond neki hogy zavar és fura
4/52 A kérdező kommentje:
Mindennap elmondom neki volt hogy rákiabáltam és elmentem otthonról
2019. aug. 26. 00:00
6/52 anonim válasza:
Őszintén? Van nője? Mert ne haragudj, de vannak beteg emberek és simán elgondolnám, hogy ha tehetné megfektetne.
7/52 anonim válasza:
Nem tudom... De ez nem normális...
8/52 Breast válasza:
Jaj, egy apa nem érhet a lányához, mert akkor rögtön beteg, nem normális, perverz... azért na..
Azt megértem, hogy zavar, de ezt nem.
9/52 anonim válasza:
Hát ez elég furán hangzik. Mindig ilyen volt már kiskorodtól kezdve, vagy csak egy bizonyos ideje csinálja ezt? Ha utóbbi, akkor én megnyomnám a vészjelzőt.
10/52 anonim válasza:
De ha szeretek valakit, és ő nem szereti, ha megpuszilom nyakon, akkor miért puszilom direkt ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!