Miért ölelgeti, puszilgatja, fogdossa egy anya álladóan a felnőtt fiát?
Anyós akárhányszor megyünkhozzá,úgy rácuppanna páromra, mint más a férjére szokott.
Ha párom hagyná,ülne az ölébe,ölelgetné,fogdosná.
Ott vagyunk kéthetente két órát,és az alatt párom végig csak hárít,szinte menekül előle,elmondja rengetegszer,hogy anya,ne fogdoss már,ne ülj az ölembe. Párom ilyenkor odahúz engem,üljek az ölébe,erre anyós a nyakába támaszkodik hátulról,és úgy fogdossa,pedig már kérte párom csúnyábban is hogy fejezze be.
Anyós reakciója,hogy de ő csak szeretgeti.
Régebben nem volt ilyen,vagy csak előttem moderálta magát,de mióta összeházasodtunk,azóta nem bírni vele.
Van férje,őt még sosem láttam hogy ölelgetné.
Régebben hetente mentünk náluk,most már csak 2-3 hetente,és egyre kevesebb időt vagyunk ott,mert páromnak egyre kevesebb a kedve,és engem is idegesit,látni páromon,hogy mennyire zavarja,egy anya nem csüngjön így a fián,nem 2 éves.
Ha nem hallgat a szép kérésre,mit lehet tenni? Egyáltalán miért ilyen?
Páromnak se ül az ölébe,csak ülne ha hagyná párom,de amint megy,és huppanna az ölébe,párom arraébb,hogy "arrébbültem,hogy elférj anya".
És igen,gagyog neki mint a kisbabának szokás,hideg kiráz tőle.
Nem tudom miért lett ilyen,de el fogja érni hogy nem megyünk hozzájuk.
Nem irigyellek,naponta nem bírnám ki.
Ez nálunk is van, de engem nem zavar, elvégre az ő fia. És mondom ezt úgy, hogy nincs jó kapcsolatom az édesanyjával.
Miért baj, ha átöleli? Miért idegesít titeket?
Mert nem csak átöleli,megsimogatja.
Ha hagyná párom,akkor ülne az ölében,hozzá lenne bújva mint a szerelmesek szoktak,cirógatná,puszilgatná,közben gügyögne neki mint a csecsemőknek.
Képzelj magad elé egy 1-2 éves kisgyereket,azt hogy szokás szeretgetni.Na ezt egy 30 éves férfival már gáz.Főképp,hogy a fia kéri is hogy ne csinálja.
Páromnak nem volt,nincs semmi baja,amiért félteni kellene.
Régen nem volt ez,max megölelte amikor jöttünk-mentünk,de engem is,meg bárkit.
Kb egy éve csinálja ezt.
De tenni kell valamit,mert így eléri,hogy párom undorral megy hozzá,ha megy,egyre ritkábban.
Régebben jó volt a kapcsoltuk,most már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!