Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ölelgeti, puszilgatja,...

Miért ölelgeti, puszilgatja, fogdossa egy anya álladóan a felnőtt fiát?

Figyelt kérdés

Anyós akárhányszor megyünkhozzá,úgy rácuppanna páromra, mint más a férjére szokott.

Ha párom hagyná,ülne az ölébe,ölelgetné,fogdosná.

Ott vagyunk kéthetente két órát,és az alatt párom végig csak hárít,szinte menekül előle,elmondja rengetegszer,hogy anya,ne fogdoss már,ne ülj az ölembe. Párom ilyenkor odahúz engem,üljek az ölébe,erre anyós a nyakába támaszkodik hátulról,és úgy fogdossa,pedig már kérte párom csúnyábban is hogy fejezze be.

Anyós reakciója,hogy de ő csak szeretgeti.

Régebben nem volt ilyen,vagy csak előttem moderálta magát,de mióta összeházasodtunk,azóta nem bírni vele.

Van férje,őt még sosem láttam hogy ölelgetné.

Régebben hetente mentünk náluk,most már csak 2-3 hetente,és egyre kevesebb időt vagyunk ott,mert páromnak egyre kevesebb a kedve,és engem is idegesit,látni páromon,hogy mennyire zavarja,egy anya nem csüngjön így a fián,nem 2 éves.

Ha nem hallgat a szép kérésre,mit lehet tenni? Egyáltalán miért ilyen?

2013. szept. 4. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az én anyósom sem jobb. Ő is egész nap a páromon lóg. Sőt ő már tovább fejlesztette ezt, azt találta ki, hogy szülök neki unokát, én mehetek vissza dolgozni 2-3 hét múlva ő majd felneveli. :)
2013. szept. 4. 14:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Ne is mondd,már nekünk is mondta hogy majd ha lesz unoka,akkor hozzánk költözik segíteni,de azt hárítjuk,nem most lesz igaz,de nehéz lesz leszerelni.
2013. szept. 4. 14:17
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Nem tetszik neki, hogy te játszol a játékkal, amit magának gyártott le.
2013. szept. 4. 15:12
 14/17 anonim ***** válasza:
2%

Azért azt nem hiszem, hogy párod undorodik az anyja ölelésétől.

Inkább te féltékenykedsz neki, és kénytelen megjátszani magát előtted.

Szerintem fogadjátok el, hogy olyan, amilyen. Majd párod rendezi vele, te ne szólj bele ebbe. Idővel megoldódik.

2013. szept. 4. 15:23
 15/17 A kérdező kommentje:

Ha én féltékenykednék,akkor nem én mondanám 2-3 hetente,hogy már illene meglátogatni.

Ha azt kérném,akkor csak karácsonykor és húsvétkor mennénk.

2013. szept. 4. 15:40
 16/17 anonim ***** válasza:
63%

Utolsó, csak 1/3-ad részben adok igazat.

Nilván nem undorodik a saját Édesanyja érintésétől. Mint ahogy én sem az én édesanyámétól. Viszont én is folyton hárítanám őt, ha úgy viselkedne, mint a Kérdező édesanyja. Bár még csak 26 vagyok, de számomra is idegesítő lenne ha az anyám az ölembe akarna ülni, meg hozzámbújva maradni, meg puszikgatna. Brrrr.....

Meölelem sokszor magamtól is, de ölelés, aztán kész. Nem odabújás...puszi meg köszönéskor, családi eseményeken. PuszilGATni a barátnőm puszilgasson, ne az édesanyám :D

A gügyögéstől pedig már kisebb koromban a falra másztam, nemhogy felnőtt férfiként.

Teljesen megértem a Kérdezőt, ezt még kívülről is kínos látni, nemhogy megélni :D

2013. szept. 6. 06:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Boldogtalan az anyósod a férje mellett, meg fél, hogy elveszíti a fiát.
2014. okt. 28. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!