Mi kell hozzá, hogy egy anya elfogadja: felnőtt a lánya?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy teljesen és végérvényesen felnőtt vagyok, de 20 évesen már gyerek sem, és nagyon úgy tűnik anya féltékeny a barátaimra, és a barátomra...
velük mennyivel többet tudok beszélgetni, meg velük folyton mennyit eljárok....
2013. jún. 11. 21:05
1/4 anonim válasza:
Vannak szülők, akik ezt nagyon nehezen élik meg, megszokták, hogy ők töltötték be a központi szerepet, döntöttek a gyerek helyett sokszor stb, és nem tudnak mit kezdeni a megváltozott helyzettel, ragaszkodnak a régihez, pedig az már tarthatatlan...Ennél fogva önzőség is amit anyukád művel, még ha nem is tudatos...Szerintem csináld úgy, ahogy neked jó, anyuddal esetleg beszélgethetsz erről, hogy már felnőttél, és ez így természetes, utána pedig fogadd el, hogy ő ilyen, és ne foglalkozz azzal, ha drámázik..
2013. jún. 11. 21:18
2/4 anonim válasza:
Anyud ki akar sajátítani ezek szerint. Neki nincs társasága, akivel beszélgethet, kikapcsolódhat? Az anyaságon kívül van élete? Szóval, ha te elköltözöl, és már nem lesz ennyire benne az anyaszerepben, akkor van mivel foglalkoznia? Van privát élete, munkája, hobbija? Mert ha ennyire fog, nem enged, akkor lehet, hogy nincs neki, és ez a baj. Úgy érzi, hogy haszontalan lesz az élete, ha nem játszhatja az anyuci szerepét...
2013. jún. 11. 23:23
3/4 anonim válasza:
A második válaszolóval teljesen egyet értek,szerintem sincs mellette senki,nálunk is így van bár én 17 évesen elköltöztem otthonról,amit anyu nagyon nehezen dolgozott fel,de egy idő után beletörődött,és elfogadta a páromat,és ezt a helyzetet,sokat gondolkoztam rajta mivel tudnám csökkenteni azt,hogy ennyire egyedül érezze magát,hisz 5éves voltam,mikor apu elköltözött tőlünk.Így tavaly anyák napjára vittem neki egy kis kutyát,akit nagyon szeret és a napi séták plusz ahogy gondoskodnia kell róla egyértelműen pozitív változásokat tapasztaltam.Szerintem találj ki neki valamit,amivel le tudja foglalni magát,hisz,ilyenkor éled az életedet,nem vagy már kisgyerek,de azt sose felejtsd el hogy Ő a te édesanyád,és csak jót akar neked!
19L
2013. jún. 12. 00:45
4/4 anonim válasza:
No ez aranyos!"Nem arra gondolok, hogy teljesen és végérvényesen felnőtt vagyok" Nyugodj meg 20 éves nö teljesen és végérvényesen, visszavonhatatlanul felnött. Ha a korodnak megfelelöen felelöségteljes önállo életet is kialakitasz, azt anyád is el fogja fogadni. (Ha anyád tart el, te pedig föleg azzal törödsz, hogy barátaiddal jopofizz, meg a barátoddal milyen pozban szexelj, ne csodálkozz, hogy anyád mást vár el töled!)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!