Az édesapám miért puszilgatja a nyakamat?
Már nagyon idegesít amikor pl. Olvasok vmit odajön és megpuszilja a nyakam hátulról..
Egyszerüen hánynom kell ha rágondolok is, a mainap folyamán 2szer is megcsinálta és szoltam neki hogy ott ne puszilgasson erre besértödik és azt mondja hogy nem szeretem..
Mit lehet tenni? Elkoltozni nem tudok
Ha azt mondja, nem szereted, mondd ezt: "Igazad van."
Ne engedj az érzelmi zsarolásnak.
Rohadtul nem normális, hogy az apja a lánya nyakát puszilgatja !!!!!!!!
Apánk a nővéremet SOHA nem puszilgatta a nyakán, és SOHA nem láttam hogy más családokban ez történt volna.
Aki szerint normális, az ássa el magát a francba!
Tényleg ennyi rohadt köcsög pedofil van ebben az országban!???
Kérdező, HATÁROZOTTAN szólj, hogy fejezze be!
Ez durva:(
Amúgy az én apám is ölelgetős volt, de ő alaposan megszorongatott, és homlokra puszit adott, még huszonéves korunkban is. Ha csak délután hazamentünk a munkából, akkor is. (Hugomnak is, nekem is). Ez simán belefért, megspékelve egy "jaj de jó, hogy hazajöttél kislányom" mondattal. (Már csak azért írtam le ezt, mert valaki itt írta, hogy "már hozzá sem érhet egy apa a lányához". Nem, ez nem igaz, hozzáérhet.
Viszont sunyi módon, hátulról, nyakba puszilva, hát az már teljesen más kategória.
Nem, gyáltalán Nm m normális dolog. Egy felnőtt nőnél pedig a nyak intim, erogén zóna, kifejezetten a szexuális izgatás a célja ha valaki puszilgatja.
De amúgy is, minek kell egy felnőtt embert csak úgy puszilgatni? Aki szerint ez normális, azzal NAGYON nagy baj van!
"Itt mindenkit kefélt az apja, vagy miért jön elő bármilyen, idősebb férfi - fiatalabb nő kérdésnél a pedofília?"
Azért, te szerencsétlen, mert a nyak smárolás már lényegében a szerelmi előjáték kategória. Mit nem lehet ezen felfogni?
27-es, miért lett lepontozva?
Csak párhuzamot vont aközött, hogy az ő apja széles, nagy mozdulatokkal magához ölelte és homlokon puszilja még felnőtt korban is, ami normális.
A nyak csókolgatása pedig szexuális töltetű, ami nem normális.
Ez miért kellett lehúzni, nem értem. Gy-n ilyen a szövegértelmezés, többszörösen összetett mondatok egymás utánja már nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!