Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon sokat gondolkozok azon...

Nagyon sokat gondolkozok azon h biszexuális vagyok-e vagy nem. Nos felek h egyszer azt mondom anyámnak h az vagyok és később rájövök h nem érzem annak magam, aztán egy életre annak tekint/Valami tanács van? (Akármelyik részével is kapcsolatban lehet)

Figyelt kérdés
2019. aug. 17. 10:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%
10-es.. Attól, hogy te valamit nem tudsz értelmezni, nem a másik a h.lye. És felesleges mellémagyaráznod a dolgot, nem homoszexualitásról van szó. Ha nem tudod a különbséget, ne szégyelj utánanézni
2019. aug. 17. 11:50
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
Az ember a szexualitásáról nem beszél.
2019. aug. 17. 11:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom,lehet velem van a baj,de egyszerűen nem értem hogy 2019-ben,ebben a modern,szexuálisan nyitott világban hogy tud ez probléma lenni?! Kérdező,attól még hogy gondoltál rá,izgatott a gondolat hogy egy azonos neművel nyomulj még nem vagy biszex.Viszont ha volt szex,és élvezted,nyitott vagy rá,akkor mi a gond? Ha mindeközben a másik nemhez is vonzódsz,azzal csak szélesebb a paletta amelyből válogathatsz. Anyád-olyan 40-esnek gondolom-szerintem kellene annyira nyitott legyen,hogy elfogadja szexuális irányultságodat,hiszen itt a lényeg a Te életed lenne. Manapság már úgyis a pánszexualitás a divat,bár nem érdmes címkéket aggatni az efféle érzelmekre. Nem tudnád csak megélni és elfogadni a dolgokat? Ha később változna,letisztulna hogy melyik nemhez vonzódsz,vagy maradsz bi-uni-pán akkor az is Te leszel.Jóanyád így is szeretni fog(egy tökéletes világban így lenne természetes)Szóval a lényeg az hogy nincs tanács,hacsak nem annyi hogy ez a Te életed,hát éld ahogy szeretnéd
2019. aug. 17. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

1)

"Nagyon sokat gondolkozok azon h biszexuális vagyok-e vagy nem."

Ezen nem gondolkozni szoktak, hanem pontosan tudják, mert egyértelmű jelei vannak.

2)

A szexualitásod magánügyed

2019. aug. 17. 14:31
 15/15 anonim válasza:
Amikor én meg akartam tudni, hogy bi vagyok-e akkor én lefeküdtem pár emberrel, hogy megtudjam. Azóta tudom, hogy az vagyok. Csak akkor mond el anyádnak, ha biztos vagy benne, hogy elfogadja.
2019. szept. 4. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!