Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon sokat gondolkozok azon...

Nagyon sokat gondolkozok azon h biszexuális vagyok-e vagy nem. Nos felek h egyszer azt mondom anyámnak h az vagyok és később rájövök h nem érzem annak magam, aztán egy életre annak tekint/Valami tanács van? (Akármelyik részével is kapcsolatban lehet)

Figyelt kérdés
2019. aug. 17. 10:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%
Ne mond el neki! Egy az,hogy nem tartozik rá. Kettő ha nem vagy biztos benne, akkor lehet nem vagy az és hiába lenne az egész. Három : ha az is vagy, nagy esélyei vannak,hogy fiú párod legyen, és akkor megint hiába mondtad el.
2019. aug. 17. 10:10
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Miért kellene elmondani egyáltalán?o.O
2019. aug. 17. 10:10
 3/15 anonim ***** válasza:
57%

"Három : ha az is vagy, nagy esélyei vannak,hogy fiú párod legyen, és akkor megint hiába mondtad el."

Ezt fejtsd már ki légyszíves, mert totál értelmetlen

Kerdezo!

Nem kell elmomdanod. Max akkor szükséges, ha haza vinned bemutatni a partneredet, aki veled azonos nemű. Amíg ilyenre nem kerül sor, felselges

2019. aug. 17. 10:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amíg te magad is bizonytalan vagy, ő pedig nem nyitott az ilyesmire (legalábbis a kérdésedből az jön le, hogy konzervatívabb típus), addig ne mondd el.
2019. aug. 17. 10:33
 5/15 anonim ***** válasza:
30%
Mi köze lenne hozzá?
2019. aug. 17. 10:35
 6/15 anonim ***** válasza:
17%
Foglald le magad akkor nem jut eszedbe ilyen hülyeségen gondolkozni.
2019. aug. 17. 10:40
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Addig, amíg nem volt azonos nemű párod/kapcsolatod, te magad se lehetsz benne biztos. Addig pedig fölösleges bárkinek is elmondanod.
2019. aug. 17. 10:41
 8/15 anonim ***** válasza:
73%

Ne mondd el.

Soha nem mondj olyan dolgot,amibe nem vagy biztos.

2019. aug. 17. 10:43
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
#3 : Ha ennyire nem érted elmondom én : Ha biszexuális, (sőt bizonytalan, nem is biztos benne), nem biztos hogy csaj párja, lesz, hanem nagy eséllyel (minimum 50%, ami azért a fele), hogy fiú lesz. Van értelme, csak értelmezni kell
2019. aug. 17. 11:03
 10/15 anonim ***** válasza:
30%

9!

Aha. Na és akkor azt vallja be, hogy homoszexuális? Csak mert a kérdésből nem derül ám ki, hogy milyen nemű a kérdező. Úgyhogy nem, a világon se,mi értelme a momdatodnak 😉

2019. aug. 17. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!