Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jó szülők voltak a szüleid?

Jó szülők voltak a szüleid?

Figyelt kérdés
2019. aug. 15. 18:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
jegyeimet*
2019. aug. 16. 10:48
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Anyám depressziós, alkoholista, és gyógyszerfüggő. Rengeteg sebet okozott az évek során, ugyanakkor azt kell, hogy mondjam minden tőle telhetőt megtett. Szeretetet nem sokat kaptam tőle, se érzelmi támogatást... Ha valami problémám volt, csak azt vágta a fejemhez, hogy én vagyok a hibás. Pedig csak egy kis megértést vártam volna tőle. Ugyanakkor sokat dolgozott azért, hogy jó körülményeim legyenek, nagyon nyomatta a tanulmányaimat.

Apám jó ember, de meg vannak a maga hibái. Érzelmi dolgokkal rá se számíthattam. De ő tanított meg szinte mindenre, amit tudok. :)

Lehettek volna jobbak is, de úgy érzem legalább próbálkoztak.

2019. aug. 16. 19:28
 23/25 anonim válasza:
100%
Talán a világ legjobb szülei voltak.Egyformán szerették mind a nyolc gyereket.
2019. aug. 22. 08:24
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Apukám nagyon, most már kevesebb ideje és energiája van tesómmal foglalkozni, de engem nagyon jól nevelt, anyukám meghalt kiskoromban, nevelőanyám meg túl engedékeny tesómmal, kb semmire se tudja rávenni, őt nem mondanám olyan jó szülőnek, de rossznak se, mert érzelmi támogatást ad tesómnak, meg rengeteget tesz értünk, csak épp nevelni nem tud annyira.
2019. aug. 22. 11:24
 25/25 anonim ***** válasza:

Apám nem sokat láttam kiskoromban mert külföldön dolgozott. Anya mindig arról beszélt, hogy apa ilyen meg olyan. Utáltam is nagyon sokáig kisebb koromban apámat emiatt. Aztán rájöttem, hogy igazából apa tett nagyon sokat értünk. Most jó a kapcsolatom vele. Viszont anyám, na őt nem nevezném anyának. Heti 1-szer fürdetett minket tesómmal, sose érdekelte milyen jegyeink vannak, egyetlen egy előadásomra, versenyemre és fellépésemre se jött el, soha. Véleményem az nem lehetett, főleg nem olyan ami az övével nem egyezik. Sokat vert, rajtunk vezette le a az idegességét. Apától is kaptunk azért rendesen. Anya utált takarítani, állandóan kupi volt/van és piszok. A pénzt folyton elbacta. Mindig édességgel tömött minket mert azt egyszerűbb mint főzni. Ha főzött akkor is valami egészségtelen olajos vackot. Egyébként a mai napig ilyen, annyi, hogy rosszabb mert régen legalább próbálkozott néha. Most csak hisztizik apának, kiül telefonozni a konyhába és nem zavarja a sok szemét meg az, hogy a kutyái után felkéne takarítani. Mert nem engedi ki őket. Apám még mindig kint dolgozik, nagyon jól keres egy átlag fizetéshez képest, de anya nem fizeti ki időben a számlákat, és ezért baromi sokat kell fizetni. Rengeteg adósságot felhalmozott emiatt. Hitelük is van. De vásárolni meg pénzt költeni azt szeret. Apa is inkább vesz még egy kocsit vagy a kocsira költ több száz ezret, meg egy újabb drága horgász cuccot vesz, minden nap étterembe jár kv-zni meg enni amikor itthon van. A ház meg romokban mert nagyon régóta felkéne újítani. Pénz az lenne rá ha nem menne el hülyeségekre.

Anyám nem volt jó szülő, már a hangjától elkap az undor.

2019. aug. 28. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!