Menyi pénzt adnak neked a szüleid mondjuk havonta? Szülők mennyit adtok a gyereknek?
Figyelt kérdés
Ha kérsz pl 20 ezret akkor azt szó nélkül?2015. aug. 12. 18:19
1/22 anonim válasza:
20eFtot csak akkor adnék, ha indokolt nagyon az eset, és megbízható a gyermek, az én lányom az hálégnek, így valószínű kapna. Amúgy hetente 5eFtot adok neki, de mi jó anyagi helyzetben vagyunk a férjemmel. Szerintem, hogy ki mennyit kap az nagyban ettől is és a gyermek megbízhatóságától is függ.
2/22 A kérdező kommentje:
de jó neki
2015. aug. 12. 18:32
3/22 anonim válasza:
Elfelejtettem írni, hogy a lányom a heti 5eFtból azért a nap közbeni étkezését is fedezi, mivel otthonról nem akart vinni, a menzás kaja nem tetszett neki stb. Mivel azt is fedezi belőle, úgy gondolom a napi 1000 Ft így már nem olyan sok. 16 éves a lányom. Kisebb lenne nem kapna ennyit, ha pedig diákmunkázik abból ő is haza szokott adni.
4/22 anonim válasza:
Én 10.000 Ft-t kapok egy hónapban
5/22 anonim válasza:
Amikor még megtehették, 2-300ft-ot kaptam hetente (ez volt 2007 körül), de szépen lassan elmaradoztak. Először mondvacsinált okokból (alkoholizmus), később már enni se volt mit.
6/22 anonim válasza:
En nem kaptam sosem zsebpenzt. Nem kerdeztem de szerintem nem is tellt volna ra. Vittem enni otthonrol, kesobb diakmunkabol lett penzem.
(Szerintem ez igy volt akkor jo.)
7/22 anonim válasza:
Nem kap zsebpénz.Iskola időben kap naponta 300 ft-ot ,hogy vegyen magának reggelit.Adnék-e neki 20 ezret? Ha valami konkrét dologra kellene,akkor meggondolnám,ha csak úgy akkor biztosan nem.Ekkora összeget max karácsonyra kap.
8/22 anonim válasza:
Én nem kaptam olyat. Bár volt egy időszak, amikor kaptam napi 20 forintot tízóraira. Igaz nem tegnap volt. :D
9/22 anonim válasza:
Én nem kaptam sose zsebpénzt, nem tehették meg, és a szüleim nem is engedtek dolgozni. Utobbiért azért jobban haragudtam. Barátnőm biztosított alibit a havi 2-3 napra mikor mentem melózni kicsit. Így lett a telfonomba aksi, meg valami normlis cipő nem 2ezerért, hanem 7ért...
12-13 éve volt ez.
27/N
10/22 anonim válasza:
19 vagyok.kb havi 2 ezret kapok,szóval hetente 500-at.
dolgozok amikor tudok, de gondolom ezzel is támogatnak. nem nagy összeg.de ennek is örülök.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!