Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket mennyivel támogatnak...

Titeket mennyivel támogatnak a szülők felnőttként?

Figyelt kérdés
Adnak pénzt nektek havonta vagy alkalomadtán? Mennyivel szálltak be a kocsi- vagy lakásvásárlásba?
2019. aug. 14. 17:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%

#20 vagyok

Egyébként szerintem nincs baj azzal, ha valakinek segítenek a szülők. Azzal se, ha nem segítenek. Mindenki a saját családja helyzetét ismeri, az ő döntésük.

2019. aug. 15. 13:23
 22/25 anonim ***** válasza:
23%
És ti akik elvárjàtok a támogatást, ti emnnyivel támogatjátok a szüeliteket havonta? Gondolom nem a szüleitek erőltették hogy semmit se érő végzettségetek legyen.
2019. aug. 15. 14:36
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene egy pályakezdő gyereknek havonta támogatni két családos 40-50 éves embert, ha nem szorulnak rá???
2019. aug. 15. 18:25
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megyek látogatóba, (van hogy havi 4x, van hogy csak 1x) akkor kapok tízezret. Még csak éppen elkezdtem a felnőtt életet, hamarosan végzek az egyetemen, örülök, hogy tudnak segíteni és segítenek is.

Úgy tudom az esküvőnkre majd egy lakás felét kapom (másik fele a tesómé lesz), de ez majd kiderül 2-3 év múlva.

Autóvásárlásban is segítettek, csak ezért vállaltam be. Nem tudtam volna fizetni az esetleges javításokat, de azt mondták ez ne tartson vissza, vegyem meg és abban segítenek. Végül egy 100ezres tételt vállaltak magukra, aminek nyilván nagyon örültem és nem is számítottam rá, hogy átvállalják.

2019. aug. 16. 07:12
 25/25 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon kis jövedekemből taníttattak, egyetemre járattak. Most én tartom el őket, vagyis nem kell a nyugdíjukhoz nyúlni, ami azt jelenti, hogy az ő nyugdíjuk a vésztartalék. A sok szegénység után nagyon megnyugtató nekik, hogy tudunk mihez nyúlni, ha baj van, és az önérzetüknek is jót tesz, hogy nem üres a számla.
2019. okt. 1. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!