Titeket mennyivel támogatnak a szülők felnőttként?
#20 vagyok
Egyébként szerintem nincs baj azzal, ha valakinek segítenek a szülők. Azzal se, ha nem segítenek. Mindenki a saját családja helyzetét ismeri, az ő döntésük.
Amikor megyek látogatóba, (van hogy havi 4x, van hogy csak 1x) akkor kapok tízezret. Még csak éppen elkezdtem a felnőtt életet, hamarosan végzek az egyetemen, örülök, hogy tudnak segíteni és segítenek is.
Úgy tudom az esküvőnkre majd egy lakás felét kapom (másik fele a tesómé lesz), de ez majd kiderül 2-3 év múlva.
Autóvásárlásban is segítettek, csak ezért vállaltam be. Nem tudtam volna fizetni az esetleges javításokat, de azt mondták ez ne tartson vissza, vegyem meg és abban segítenek. Végül egy 100ezres tételt vállaltak magukra, aminek nyilván nagyon örültem és nem is számítottam rá, hogy átvállalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!