Felnőttként úgy albérletbe költözni, hogy a szülők havonta támogatnak 20-30 ezer forinttal?
Mit szólnak ehhez a szülök?
Mert ha ök ezzel akarják lehetövé tenni a különköltözést akkor nincs gond vele (feltéve, hogy ezért "cserébe" nem akarnak beleszóni az életébe a lánynak), ha ezt csak a lány akarná, akkor elég problémás.
Ha nem megy másként, akkor még mindig jobb ötlet lenne egy-két másik hasonló korú növel egy lakást bérelni közösen, mint maradni a szülökkel, vagy elköltözni úgy, hogy függöségben marad.
A legtöbb ember egyébként nem azért költözik össze másokkal, mert erre vágyik, hanem mert más lehetösége nincs.
Szerintem is költözz őssze egy korodbeli lánnyal, úgy az albérlet nem 80-85, hanem csak 40-42 lenne. Maradna 70 ezred. Ebből a kaja kb. 30 ezer, havi bérlet x ezer forint, attól függ h BP vagy más város, tisztálkodás, tisztítószerekre egy havi 4-5 ezer simán elmehet, főleg egy nőnek :D 25-30 ezred maradna ruhára, szórakozásra, hobbira, félretenni.
Egy lakótárs nem jár nagy kompromisszummal és mindig lenne társaságod is :D
a 110 nettóval még viszonylag szerencsés is vagy. üdv Magyarországon... szerintem nincs azzal baj,hogyha havonta kicsit segítenek a szülők.de persze csak akkor,ha ezen nem az ő megélhetésük függ.
amúgy ha évek óta dolgozik a nő és otthon élt,akkor miért nem tett félre? havi 50et ha félrerakott volna,az 3 év alatt kb 2 millió forint. az már önerőként is jó saját lakáshoz(hitel igénylésnél). szóval nem lehetetlen,főleg ha évek óta dolgozott már.
de persze ettől még fent tartom,hogy Magyarországon tényleg nehéz boldogulni a fizetésekből.
Szerintem nincs vele gond.Ha a szülőkkel marad,akkor is elköltenek rá ennyit szerintem,így legalább külön élhet...
Ez akkor lesz csak gáz,ha már a szülők nyugdíjasok,és kevés a nyugdíjuk.
Ezért is lenne jó az alapjövedelem,már a lakhatása megoldódna az embernek belőle.
Sajnos ott tartunk,hogy felnőtt embereket koleszos életre akarnak ítélni életük végéig,azért,hogy a gazdagoknak még egy nyaralással több legyen,gyomorforgató ez az ország,amiben élünk..Azért dolgozik az ember,hogy még lakni sem tudo sehol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!