Felnőttként ti elmentek nyaralni a szüleitekkel?
Nyaralni nem. Anyu wellness mániás, apám a tengert szereti. Ha anyu meg apu wellnessbe mennek, oda csak elviszem őket kocsival. Ha tengerre mennek, akkor megyek velük de ez kb. 2-3 éve volt utoljára. Munkám miatt alig van időm.
Nyaralni barátokkal szoktam menni, 5-6-an, meg persze a barátnőm. Meg persze fesztiválozunk. Most jöttünk haza Soundról.
Igen, huszonéves koromban is mentem a párommal együtt, szüleimmel, tesóimmal, tesómék párjaival. Idén nem megyünk mert van egy újszülöttünk, de ha nagyobb lesz akkor megyünk az egész pereputtyal ismét.
Abban sem látok semmi gázat, hogy valaki az anyukájával kettesben megy, én is voltam már ilyen utazáson anyukámmal pár éve.
Simán, hiszen ott már nem szülő és gyerekek vannak, hanem x számú felnőtt ember.
Pl én 24, húgom 22 volt, amikor az akkor 58 éves édesapánkkal elmentünk egy céges útra hármasban. Egy szakmai, buszos út volt Párizsba és az Eurodisneylandbe. Nagyon jól sikerült. Apánk mostmár 80 éves, én 47 vagyok, de a kisöregemet szívesen megutaztatnám még, amíg él.
Nekem egy-egy közös programra szánt nap (esetleg hétvége) belefér, de ennél több nem. Egy komplett nyaralásba biztos nem keverném bele a szülőket. Nyaralásból nincs olyan sok - ez egy olyan dolog, amit mostani életszakaszomban a barátnőmmel kettesben, vagy a barátaimmal, rövidesen pedig a saját családommal szeretnék megélni.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!