Milyen vicces sztorijaitok vannak a szüleitekkel? Pl kiszöktél az ablakon stb. vagy milyen ciki helyzetek fordultak elő veletek tiniként, felnőttként?
Olyan volt, hogy kiszöktem az ablakon bulizni. Meleg volt, úgyhogy nyitva voltak az ablakok, óvatosan fordítottam a kapun a zárban a kulcsot, nehogy nyikorogjon. Mire kinyitottam, hallottam hogy valaki kijön a házból. Gyorsan berohantam az autó mögé és lefeküdtem mellé - félig alá - a földre. Ja, persze mindeközben szakadt az eső.
Apukám jött ki, elengedte a kutyát, aztán nagy morgással (nem igaz, hogy nem lehet bezárni ezt a ... kaput) visszazárta azt a kaput, amit vagy öt percig tartott, mire kinyitottam. A kutya meg ugye rohant hozzám, én meg próbáltam egy hang nélkül elzavarni, nehogy észrevegyen miatta apa.
Na végül nem vett észre és elmentem bulizni.
Hajnalban meg haza. Gyorsan lezuhanyoztam, és pont mikor már törölköztem, hallottam hogy anyukám kérdezi, miért vagyok fent. Mondtam hogy csak vécére jöttem. Még szerencse, hogy nem két perccel korábban jött ki, mert hogy miért zuhanyzok hajnali hatkor, amikor este is zuhanyoztam, azt sose tudtam volna kimagyarázni.
Mondjuk ezek után többet nem is szöktem ki :D
Nagyon brutál összevesztem a barátommal és kibőgött szemekkel jöttem haza, nem akartam anyuéknak elmondani, mert addig is megvolt a véleményük a barátomról. A hátsó ajtó akartam bemenni, azon kisebb zajjal lehet közlekedni, észrevétlenül akartam beosonni, sötét volt, azt hittem már alszanak.
Ahogy elsuhantam az ablak előtt, apu meglátta, hogy valaki mászkál és kijött nagy hanggal, hogy ki van ott!?! Még hirtelen bevágtam magam a tujába, hogy ne vegyen észre. Jó gáz volt, amikor egyszercsak farkas szemet nézett velem. :) Csak lesett hogy mi a frászt csinálok... Hebegtem habogtam össze vissza, hogy kerestem valamit meg nem tom, aztán másnap miután nagyon értetlenkedett elmeséltem neki, hogy miért is volt. Azóta is röhög rajtam. :)
Lehettem kb 14, a legjobb barátommal lent iszogattunk az udvaron. Cherry-t. Ő kólával kísérte, én meg röhögtem rajta hogy fiú létére kísérgeti, én bezzeg miylen f.sza csaj vagyok, hogy tisztán iszom :D
Mikor már egy picit sem voltunk szomjasak, elindultunk át az udvaron, és kb félúton összefutottunk az anyáinkkal, akik épp ott "bandáztak". Na, abban a pillanatban hánytam ki sugárban az összes Cherry-t. Nem tudták hogy ittunk, és a pirosas színe miatt eléggé megijedtek, jöttek oda botokkal (!!) hogy megnézik, mert biztos vért hánytam.
Gyorsan ráálltam, hogy nem kell megvizsgálni, ott szédelegtem, próbáltam rárúgni a földet hogy eltűnjön, aztán a nagy igyekezet miatt persze leesett nekik hogy ez nem az aminek tűnik, ez valami egészen más... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!