Szerintetek ciki ha valaki nagyon durván berug egy bulin? Vagy ha kb 1x-2x fordult vele elő, annyira nem gáz? Mértékkel inni, vagy néha megengedni magunknak egy-egy kilengést? Van vicces piás sztoritok?
Én cikinek érzem de ha valaki más csapja szét magát akkor nem. Leg durvább dolgaim:
gázspray befújás a wc-n, unokatesómat kidobtam az ablakon, a hányás az magában elég ciki más elõtt fõleg hogy hanyat fekve magam mellé
velem is elő szokott fordulni néha-néha.Szerintem nem ciki,mindenkivel előfordul néha napján.A legjobb barátaimmal nem ciki,utána még egy hónapig röhögünk,hogy te jóó isten,miket csináltunk (természetesen akkor ők is mocskosul bebsznak ). Ha olyan társasággal vagyok,akik nem annyira közeli barátaim,akkor másnap tök semleges a dolog,nem szoktam szégyellni sem,mert mindig van valaki,aki még nálam is sokkal jobban kiüti magát.Akkor szoktam szégyellni,ha olyan társaságban vagyok,akik között pár embert nem ismerek.
Nekem is vannak vicces történeteim,néhányat szerintem 50 év múlva is emlegetni fogunk,buli utáni nap olyan,mint a Másnaposok.De ide nem merem leírni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!