Félek, hogy kiderül az igazság?
A hétvégén elutaztak a szüleim, bementem az egyik társasággal kocsmázni, de ezt meg is beszéltem előre velük, bele is egyeztek ebbe néhány kikötéssel. Csakhogy én nagyon sok megállapodásunkat felrúgtam. Például, nem épp konzervatív öltözékbe mentem, fogyasztottam alkoholt, 11 helyett 2.50 körül mentem haza, nem kísért senki haza, egyedül mentem. De nem is igazán ez, ami aggodalmat okoz bennem. Nem fogok részletekbe menni, de eléggé összekavarodtam ott az egyik sráccal, aki ráadásul még házas is. Anya ismeri a társaság nagy részét, többek közt ezt a srácot is és nincsen túl jó véleménnyel róla. Tegnap este érkeztek, kérdezte anya, hogy mi történt, meséljek nyugodtan, de gyorsan lerendeztem a mesélést és próbáltam úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Anyának megvan kettő srác száma is, nagyon lelkes, mondta, hogy felhívja nekem őket, mikor lesz a következő összeülés, mehetnék velük messzebbre is, stb. és közben meg ki van szívva a mellkasom több apróbb foltban, véletlenül feltűnően sok pénzem tűnt el, több csomag rágó és szájvíz került elő nálam, a telefonom állandóan rejtegetem.
Rossz érzés, hogy tudom, hogy átvágtam őket, mert én szeretnék még sokszor találkozni velük, de nagyon félek a dolog esetleges következményeitől, apám nagyon agresszív fiúzás terén.
Valljak színt? Ha igen, hogyan? Ha nem, hogyan érjem el, hogy az az este titokba maradjon?
Előre is köszönöm a segítséget!
Gyorsan megyek is telesírni a párnám, amiért engem nem használ ürítőlyuknak egy házas faszi. :(((((
:D
Amúgy elküldte végül bárkinek a kérdező Zsuzsi elérhetőségét, vagy ott is csak a szája volt nagy? :D
Dehogy küldte, csak nagy volt a szája. Szegény kérdező nagyon naiv!
Azóta sem derült ki otthon semmi gondolom! Ugye, kérdező? Ha annyira akarod, hogy titokban maradjon az este, miért akarsz újabbat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!