Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Félek, hogy kiderül az igazság?

Félek, hogy kiderül az igazság?

Figyelt kérdés

A hétvégén elutaztak a szüleim, bementem az egyik társasággal kocsmázni, de ezt meg is beszéltem előre velük, bele is egyeztek ebbe néhány kikötéssel. Csakhogy én nagyon sok megállapodásunkat felrúgtam. Például, nem épp konzervatív öltözékbe mentem, fogyasztottam alkoholt, 11 helyett 2.50 körül mentem haza, nem kísért senki haza, egyedül mentem. De nem is igazán ez, ami aggodalmat okoz bennem. Nem fogok részletekbe menni, de eléggé összekavarodtam ott az egyik sráccal, aki ráadásul még házas is. Anya ismeri a társaság nagy részét, többek közt ezt a srácot is és nincsen túl jó véleménnyel róla. Tegnap este érkeztek, kérdezte anya, hogy mi történt, meséljek nyugodtan, de gyorsan lerendeztem a mesélést és próbáltam úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Anyának megvan kettő srác száma is, nagyon lelkes, mondta, hogy felhívja nekem őket, mikor lesz a következő összeülés, mehetnék velük messzebbre is, stb. és közben meg ki van szívva a mellkasom több apróbb foltban, véletlenül feltűnően sok pénzem tűnt el, több csomag rágó és szájvíz került elő nálam, a telefonom állandóan rejtegetem.

Rossz érzés, hogy tudom, hogy átvágtam őket, mert én szeretnék még sokszor találkozni velük, de nagyon félek a dolog esetleges következményeitől, apám nagyon agresszív fiúzás terén.

Valljak színt? Ha igen, hogyan? Ha nem, hogyan érjem el, hogy az az este titokba maradjon?

Előre is köszönöm a segítséget!

2019. aug. 6. 15:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:

Képzeld, igenis szép család vagyunk. Baklövései mindenkinek vannak, a múltból, a hibáinkból lehet tanulni, tanulópénz volt ez az egész.

És a kedves szavakat, jelzőket pedig köszönöm mindnyájatoknak, még akkor is, ha az meg sem közelíti az igazságot! Én ugyan senkinek nem fogok magyarázkodni, de elhihetitek, hogy nem én másztam rá mindenki előtt. Különben is, egyetlen kellemes este után senki sem válik egy útszélivé, főleg úgy nem, hogy igenis nagyon jó viszonyba maradtunk a sráccal ezek után is és ez nem fogja befolyásolni az elkövetkezendő jövőnket.

2019. aug. 7. 09:59
 32/64 anonim ***** válasza:
100%

"apám nagyon agresszív"

.....

"igenis szép család vagyunk"

Magadnak is szoktál hazudni, vagy csak másoknak? :D

Egyébként nem, valóban nem válik útszélivé senki egy ilyen után. Már előtte azzá kell válni, hogy egyáltalán megtörténhessen ilyen.

2019. aug. 7. 10:07
 33/64 anonim ***** válasza:
100%
"befolyásolni az elkövetkezendő jövőnket" Ez pontosan mit takar? Hogy rendszeresen fogtok együtt iszogatni és ha úgy van alkalmanként szexelni? Amúgy azt tökre elhiszem, hogy jóban maradt veled a pasi. Én is jóban maradnék egy friss pipihusival, akivel ingyen lehet szexelni. A pasi is hibás a szex miatt, de Te is. Legalább neked lett volna több eszed. Leállíthattad volna...
2019. aug. 7. 10:20
 34/64 anonim ***** válasza:
100%

Pfff miről beszélsz, biztos őszinte érzelmek voltak, sőt, a pasi el is fog válni, csak most még kell egy kis idő, de amúgy már rossz a házasság és rég nem volt köztük semmi az asszonnyal, eskü el fog válni, sose érzett még ilyet senki iránt, mint a kérdező iránt!!!

:DDDDDDDDDDD

2019. aug. 7. 11:38
 35/64 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nem semmi, hogy 16 évesen, egy házas emberrel képes vagy lefeküdni, és az sem szépíti a dolgot, hogy még mindig jóban vagytok. Remélem ha kiderül, az asszony megadja neked ami jár, ahogy a férjének is. Undorítóan viselkedsz. A szüleidet sajnálom, hogy ilyen a gyerekük. Ha meg jót akarsz magadnak inkább mondd el, később sokkal szarabb lesz mindenkinek!
2019. aug. 7. 13:32
 36/64 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszed titokban majd következmények nélkül bármikor összefeküdhettek, ha már jóban maradtatok?

Milyen kis naiv vagy...

Még ha valaha el is válna a feleségétől, téged soha nem vállalna fel.

Majd leskelődhetsz, amikor egy másik nő (és nem kislány, mint te) oldalán meglátod. Mert láthatóan belegabalyodtál, azért is akarsz vele jóban lenni.

De hidd el, egy ilyen embernek rajtad kívül is vannak ribijei.

Majd gondolj arra, hogyha nem otthonról a feleségétől jön, akkor valamelyik másik csajától.

2019. aug. 7. 14:19
 37/64 anonim ***** válasza:
100%

Vajon a srác felesége is ilyen meghitt, romantikus dolognak tartja azt, ami köztetek van? :)

Anyukádnak nagy taps, nem sokmindent sikerült itt alkotnia, legalábbis embert biztos nem. Viszont jó hír,hogy nem fogsz kilógni a sorból.

2019. aug. 7. 14:24
 38/64 A kérdező kommentje:
A meghitt és a romantikus nem épp a legmegfelelőbb jelző a viszonyunkra..(: Egyébként nem tudom, Ő vajon mit gondolna, de hát erre szokták azt mondani, hogy amiről nem tud, nem is fáj neki. De ha annyira buzgómócsing vagy, szívesen megadom Zsuzsi elérhetőségét és kedvedre trécselhetsz vele.
2019. aug. 7. 14:34
 39/64 anonim ***** válasza:
100%

Remélem veled is ezt megcsinálják majd, már ha lesz gusztusa valakinek együtt lenni veled, feleségül venni téged.

Aztán majd remélem ugyanilyen jót fogsz mosolyogni az ügyön, hogy kis csitriket dug a szerelmed. :)))

Amúgy rajtad kívül tuti van még csaja, szóval hidd el, alkalmi dugásokon kívül semmi sincs köztetek. Csak te látsz bele többet. Pedig hidd el, neki te nem jelentesz semmit, hiába is mond bármit. Az csak arra kell, hogy naiv lányokat lefektessen.

2019. aug. 7. 16:12
 40/64 anonim ***** válasza:
100%
A meghitt és a romantikus nem épp a legmegfelelőbb Nem látod, hogy hülyeségeket beszélsz? Fel sem méred a tetteid súlyát. Csak nehogy bekapd a legyet ettől a gyerektől. Akkor aztán borul minden. Egy viszony pedig sosem meghitt és romantikus. Sosem erről szól. De éretlen kis tini vagy, lövésed nincs semmiről, de hagyod hogy kihasználjanak. A pasi úgyis rád fog verni mindent, hogy magát mentse. És lehet hogy amiről nem tud az nem fáj, de ha megtudja, márpedig meg fogja, bele fog szakadni a szíve. Remélem gyerekük nincs, és mielőbb megszabadul ettől a gyökértől!
2019. aug. 7. 16:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!