Félek, hogy kiderül az igazság?
A hétvégén elutaztak a szüleim, bementem az egyik társasággal kocsmázni, de ezt meg is beszéltem előre velük, bele is egyeztek ebbe néhány kikötéssel. Csakhogy én nagyon sok megállapodásunkat felrúgtam. Például, nem épp konzervatív öltözékbe mentem, fogyasztottam alkoholt, 11 helyett 2.50 körül mentem haza, nem kísért senki haza, egyedül mentem. De nem is igazán ez, ami aggodalmat okoz bennem. Nem fogok részletekbe menni, de eléggé összekavarodtam ott az egyik sráccal, aki ráadásul még házas is. Anya ismeri a társaság nagy részét, többek közt ezt a srácot is és nincsen túl jó véleménnyel róla. Tegnap este érkeztek, kérdezte anya, hogy mi történt, meséljek nyugodtan, de gyorsan lerendeztem a mesélést és próbáltam úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Anyának megvan kettő srác száma is, nagyon lelkes, mondta, hogy felhívja nekem őket, mikor lesz a következő összeülés, mehetnék velük messzebbre is, stb. és közben meg ki van szívva a mellkasom több apróbb foltban, véletlenül feltűnően sok pénzem tűnt el, több csomag rágó és szájvíz került elő nálam, a telefonom állandóan rejtegetem.
Rossz érzés, hogy tudom, hogy átvágtam őket, mert én szeretnék még sokszor találkozni velük, de nagyon félek a dolog esetleges következményeitől, apám nagyon agresszív fiúzás terén.
Valljak színt? Ha igen, hogyan? Ha nem, hogyan érjem el, hogy az az este titokba maradjon?
Előre is köszönöm a segítséget!
Két dolog rém necces. Egyedül hazajönni és házas pasival kavarni.
Ne azon filózz hogy ez az este titokban marad-e, valószínűleg igen, haneü hogy hiányzik-e neked ez a társaság ennyire. Én mindenkit szívesen támogatok akinek az apja agresszív fiúzás terén, de kivételesen azt gondolom nem feltétlen apád a hülye ha ez neki nem jönne be.
Ráérsz majd akkor magyarázkodni amikor kiderül, ...ha kiderül, minek eléje menni?
A nős pasiról meg szakadj le, nem fog miattad elválni!
Egyébként ilyen liberális családmodell esetében, ahol az anya kerít a vélhetően kiskorú lányának, ott az igazságból sem lenne nagy dráma.
"Anyának megvan kettő srác száma is, nagyon lelkes, mondta, hogy felhívja nekem őket, mikor lesz a következő összeülés, mehetnék velük messzebbre is"
Anyukád szervez neked társaságot?
Ebben a sztoriban ez a leggázabb.
"Összeülés" :D:D:D
Mondd anyádnak, hogy összefekvésnek értetted és te tulajdonképpen csak szót fogadtál!:D:D:D
Sosem értettem, hogy hogy van bárkinek gusztusa ahhoz, hogy pontosan tudja, hogy a másiknak van valakije, tőle jött, hozzá megy haza, és mégis kikezd vele. Teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő.
Meg azt se értem, ha valaki annak ellenére kavar mással, hogy van valakije, mért jó ennyire megalázni a másikat? Inkább hagyja ott, szakítson, de ne már, hogy előtte otthon puszi a másiknak, buliba kavar mással, aztán hazamegy és jót alszik a párja mellett, mintha mi se történt volna.
Nálam próbálkozna egy kapcsolatban lévő férfi, elküldeném a f#szba, hogy mit képzel magáról és ha elégedetlen, lépjen, ne a másik hátamögött, titkolózva kavargasson. Undorító.
És még volt gusztusod csókolózni, esetleg dugni ezzel a pasassal, aki pár órával azelőtt az asszonnyal is lehet ugyanezt megcsinálta. Gratulálok. Mindkettőtöknek.
Amúgy meg megérdemelnél minden következményt, főleg, amit apádtól kapnál. Nem véletlen fogna ennyire vissza, mert valszeg tudja mennyire fertő lánya van. Amúgy ezen kívül a többit még ki lehetne magyarázni, de ezt nem.
De az ilyen úgyse derül ki, sajnos!
Nem, nem ő szervez nekem társaságot, csak mivel neki nincsenek nagyon barátnői, nem szokott eljárni sehová, mindig túlmisztifikálja az ilyesmit.
Nemrég töltöttem a 16-ot, de nem értem, a kérdés szempontjából miért releváns ez.
"Nemrég töltöttem a 16-ot, de nem értem, a kérdés szempontjából miért releváns ez."
Mert így még sokkal gázabbak vagytok. Eleve, hogy anyád elengedett kocsmázni, ittál kiskorúként, a többiről már nem is beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!