Félek, hogy kiderül az igazság?
A hétvégén elutaztak a szüleim, bementem az egyik társasággal kocsmázni, de ezt meg is beszéltem előre velük, bele is egyeztek ebbe néhány kikötéssel. Csakhogy én nagyon sok megállapodásunkat felrúgtam. Például, nem épp konzervatív öltözékbe mentem, fogyasztottam alkoholt, 11 helyett 2.50 körül mentem haza, nem kísért senki haza, egyedül mentem. De nem is igazán ez, ami aggodalmat okoz bennem. Nem fogok részletekbe menni, de eléggé összekavarodtam ott az egyik sráccal, aki ráadásul még házas is. Anya ismeri a társaság nagy részét, többek közt ezt a srácot is és nincsen túl jó véleménnyel róla. Tegnap este érkeztek, kérdezte anya, hogy mi történt, meséljek nyugodtan, de gyorsan lerendeztem a mesélést és próbáltam úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Anyának megvan kettő srác száma is, nagyon lelkes, mondta, hogy felhívja nekem őket, mikor lesz a következő összeülés, mehetnék velük messzebbre is, stb. és közben meg ki van szívva a mellkasom több apróbb foltban, véletlenül feltűnően sok pénzem tűnt el, több csomag rágó és szájvíz került elő nálam, a telefonom állandóan rejtegetem.
Rossz érzés, hogy tudom, hogy átvágtam őket, mert én szeretnék még sokszor találkozni velük, de nagyon félek a dolog esetleges következményeitől, apám nagyon agresszív fiúzás terén.
Valljak színt? Ha igen, hogyan? Ha nem, hogyan érjem el, hogy az az este titokba maradjon?
Előre is köszönöm a segítséget!
Különben is, egyetlen kellemes este után senki sem válik egy útszélivé, főleg úgy nem, hogy igenis nagyon jó viszonyba maradtunk a sráccal ezek után is és ez nem fogja befolyásolni az elkövetkezendő jövőnket.
De igen, nyugodj meg egy olcsó útszéli vagy :-D A pasi jót röhög rajtad a haverjaival. És persze hogy megmaradt a jó viszony, meg akar répázni még párszor mert tudja téged bárki megkaphat könnyen.
Add meg légyszi a Zsuzsi elérhetőség. :)
Istenem, mennyire gyerek vagy még. A legszomorúbb az egészben, hogy észre sem veszed, hogy elsősorban saját magadnak ártasz ezzel az egésszel.
Azt nem értem, hogy ha a kérdező ennyire bölcs és egyben laza, a család meg ennyire szupi, akkor voltaképpen miért is f0sik, hogy ki fog derülni?
Vakációra feladott házit megírtad már? :D
Goldmund, aki 16 évesen romkocsmában jár felnőttekkel, kétlem, hogy kést szorítanának a torkához, hogy feküdjön össze egy házas fószerral. Úgyhogy aki ilyet tesz, nem kell felmenteni, vállalja a következményeket, ha 2 év híján jogilag felnőttként ennyi esze van.
Viszont szülőként biztos levágnám a csávó farkát egy húsbárddal és a tökeivel együtt megetetném egy kutyával.
"Egyáltalán, egy nős férfi miért nem a feleségével megy szórakozni? Más az, ha a férfi a haverjaival megy együtt, és egyetlen nő sincs velük, de egy vegyes nemű társasággal, ahol szingli csajok is vannak, szerintem eleve nem kéne mennie feleség nélkül."
Ennél nagyobb hülyeséget életemben nem hallottam még. Ezt most tök komolyan mondod..? Miért kéne mindenhova együtt menniük, talán össze vannak nőve?? Férj és feleség mindenhová, ahol szinglik is vannak, csak és kizárólag együtt mehetnek?! A második mondat pedig totálisan ellentétben az elsővel, egy szimpla logikai bukfenc. Attól, hogy a férj csak a haverjaival megy szórakozni, még az adott kocsmában/bárban/szórakozóhelyen ugyanúgy lesznek nők, szingli nők, akik között sok, a kérdezőhöz hasonló gerinctelen, undorító egyed van, akik néhány pia után (vagy akár anélkül is) szétdobják a lábukat, ha úgy adódik... De most figyelj, egy buszmegállóban, edzőteremben is össze lehet ismerkedni és mivel ugye sok az erkölcstelen ribizli, onnan is lazán kialakulhat egy egyéjszakás numera. (tudok ilyenről).
De nem is kell hozzá ilyen messzire menni, elég a munkahely. Azért elég valószínű, hogy vannak női kollégák. Akkor talán dolgozni is csak a felesége jelenléte mellett mehet?! :D:D
"Senki nincs fából, pláne, ha alkoholt is fogyaszt"
Te jó ég, kérlek mond hogy csak viccelsz!! Szóval ezzel burkoltan kijelentetted, hogy néhány pia után, felfokozottabb állapotban teljesen normális és természetes, hogy az ember félreb*alszik, épp ezért vele kell menjen a felesége, hogy visszafogja??! El se hiszem, hogy ilyen létezik...! Ne haragudj, de azt a házasságot alapból megette a fene, ahol nincs meg az alapvető bizalom a másik irányába és csak együtt lehet közlekedni, nehogy a másik hülyeséget csináljon!! És az is mélységesen elszomorító, hogy valaki nem tudja a farkát a gatyájában tartani néhány ital után.. Aki kicsit is szereti és tiszteli a feleségét, SOHA nem csinál ilyet!
#49 Nem képzeld, ez sem kivétel!! Én nem is értem miféle emberek vannak itt...
Akkor elmondom még egyszer: egy normális, tisztességes férfi, aki egy kicsit szereti és tiszteli a feleségét, nem csinál ilyet soha, semmilyen körülmények között!! Nem, képzeld el, akkor sem, ha a kérdezőhöz hasonló cafka rámaszik! Persze ehhez kéne gerinccel rendelkezni, ami láthatóan nem mindenkinek adatott meg.
Örülök, hogy az én házasságom nem ilyen sekélyes, szánalmas kamu szerelem, ahol a másik fél az első adandó alkalommal farokrahúz valakit vagy épp farokbaül, amin a házastársa nincs ott, hogy lefékezze őt. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!