Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elköltözni vagy maradni? Mikor?

Elköltözni vagy maradni? Mikor?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi a normális? Elköltözni a szülőktől vagy velük élni? Melyik a helyes?

Én 23 éves vagyok, 7 éve vagyunk együtt a párommal. Kèt éve lakunk együtt apámtól mást se hallok csak hogy miért költöztem el miért nem jó nekem náluk lakni miért nem lakunk együtt mint régen... Cserben hagytam át csaptam folyamatosan ezzel csesztet hogy nem ő küldött hanem én mentem állandóan ezt mondja...Multkor odáig fajult a dolog hogy azt mondta többet nem tehetem be a lábam a szülői házba... Na most, első szerelmem a jelenlegi párom, nem jártam discoba amikor tini voltam kitűnő tanulo voltam/vagyok (egyetemista vagyok) suli után egyből haza mentem mert soha sehova nem engedett.... Mióta össze költöztünk párommal azóta van életem mert ha menni akartam valahova és el akartam magam kérni anyukámmal veszekedett hogy "ugyan olyan csavargó a lanyod mint te stb..." anyut kímélve inkább nem mentem sehova ....Most meg azt akarja hogy lakjak otthon másik tesómmal is ugyan ezt csinálta ő már 30 éves sebész szakorvos külföldön lakik 1 éve de mindig veszekszik vele hogy minek van külföldön miért nem jön haza miért nem lakik velük.. Én egyetemen pszichológiát tanulok másfél éve, tanultak alapján nehezen tud minket elengedni szinte fel se fogta hogy felnőttek lettünk ...

nektek otthon hogy van ez? Nehezen fogadták el? Mi a ti sztoritok? Bocsánat az össze visszaságért alig volt időm leírni már régóta nyomja a lelkem ez a kérdés...

2019. aug. 2. 12:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%

Valami mentális betegsége van!

Ez nem egészséges szülő viselkedése, ne vedd útmutatásnak!

Én nagyon sajnálom, hogy a te korodban nem kértem ki szakemberek véleményét, hogy milyen mentális betegsége lehet a felmenőimnek, amihez én igazodni vagyok kénytelen.

Nálunk is voltak furcsa követelések.

2019. aug. 3. 01:19
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
5: Én is részben ilyesmire utaltam.
2019. aug. 3. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!