Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnék elköltözni otthonr...

Hogy tudnék elköltözni otthonról ennek a leggazdaságosabb módjával?

Figyelt kérdés
Amint 18 leszek a szüleim nem akarnak kidobni, (ááá) csak mindent megtenni hogy magamtól menni akarjak. (Ugyanott vagyunk) hogy lenne ez megoldható valóságban? Ahogy a legolcsóbb, legélhetőbb mégha nem is a leggyorsabb (mert oké egy kis időt kibírok).
2019. ápr. 30. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Keresel olyan munkahelyet, ahol van szálló.
2019. ápr. 30. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

a két opció amit látok:

1. felvételizel egyetemre, olyan szakra ahova államira felvesznek, és ami a lakóhelyedtől messze van. Jelentkezel kollégiumba, és diákmunka ezerrel

2. munkásszállót biztosító munka

2019. ápr. 30. 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Sereg, ha van érettségi, akkor rendőrség.
2019. ápr. 30. 23:30
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Vagy menj el papnak.
2019. máj. 1. 00:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én elmentem segédápolónak, nővérszállón laktam, levelezőn tanultam közben diplomás ápolónak.
2019. máj. 1. 08:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mik a további terveid. Ha egyetemre akarsz menni vagy fősulira, akkor koli, mert annak viszonylag olcsó a hívidíja, és dolgozni a szakod mellett (a legnehezebb szak mellett is lehet - nyilván nem szakhoz illőt, de otthonról is vagy pl. ilyen műszakos dolgokat, mint ruhabolti eladó vagy moziban jegykezelő plázában... esetleg korrepetálás).

Ha nem, akkor olyan munkát keresnék, ahol biztosított a lakhatás. Munkásszálló, nővérszálló, hotelben alkalmazott stb.

2019. máj. 1. 12:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Sok olyat elmondtatok amiről nem is tudtam hogy van. Egyetemre mennék és viszonylag alacsony (22/ho) ebben minden benne van, csak a kaja és a bérlet kell még. (Ételallergia miatt drágább a kaja) de kreatív leszek, megpróbálom olcsóbban. :)
2019. máj. 1. 15:13
 8/9 A kérdező kommentje:

De még akármi közbe jöhet. Másik még maradok az okj-n. És fősuli. Vagy levelezőn valami. Szakmai tapasztalatom van már 1 év. Az ilyenek jól mennének.

És köszönöm nektek :)

2019. máj. 1. 15:14
 9/9 A kérdező kommentje:
+ egy "side income" akárhogy is van ez magyarul..."hobbiból pénz"?
2019. máj. 1. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!