Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogy lehetne teljes családom?

Hogy lehetne teljes családom?

Figyelt kérdés
Nem akarok ìgy èlni, miközben mindenki fiestázik körülöttem....Csak egy gyerekem van, 41 vagyok, a pàrom nem akar mèg egy gyereket, nincsenek nagymamàk, a gyermekemnek nincs testvére. Nem tudok senkivel beszèlgetni, nincs anyós, mama, sògor, sògornő. Csak mi 3_an vagyunk. Nem akarok, nem tudok ìgy èlni. Magamtòl nem szülhetek gyereket, az eddig csak Màriànal sikerült....elvileg. Nincs közegünk, a gyerekemnek sem èlet ez. Mostanàban cigizek is ès iszom, mert màskèpp nem bìrom.
2019. jún. 10. 07:10
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Keress hobbit,amit csoportok csinálnak. Lehet ez rajz, sport,kirándulások. Keress barátokat. Hidd el néha átok egy rossz rokoni kapcsolat,inkább egy jóbarát mint 3 nem kívánatos rokon.
2019. jún. 10. 07:17
 2/32 anonim ***** válasza:
79%

Öszintén szólva nem értem az ilyen embereket, mint te!

Minden értelmes ember képes ismerösöket, barátokat szerezni és képes nagymamák, sógorok/sógornök nélkül élni.

2019. jún. 10. 07:22
 3/32 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kèpes, de nem kell nekik....Gondolom neked is vannak. Akubek ez nem fàj, az tènylef bele se tud gondilni, hogy milyen ez.
2019. jún. 10. 07:25
 4/32 A kérdező kommentje:
Bocsànat, jòl elìrtam. Akinek, kèpes belegondolni...
2019. jún. 10. 07:26
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Örülhetnél, hogy nincs anyósod, sógorod és sógornőd.

Miért nem jársz el egy klubba?

Gyerekeknek pedig iskolai kereteken belül is lehet szabadidőtöltés. Ha nincs tetvére, az iskolában találhat barátokat. Nem csak az irodalomban létezik olyan testvérharc, mint a Bibliában, a Toldiban, vagy az Antigonéban.

Ha pedig mindenáron szeretnél másik gyermeket, amondó vagyok, hogy tedd le az italt és a cigit. Ezek egyrészt csökkentik a teherbeesés esélyét, másrészt ha teherbe esel növelik a gyermeknél a degeneráltság lehetőségét. Sőt, a dohányzás még meddőséget is okozhat, és a meglévő gyermekednél asztmát és egyéb légúti megbetegedéseket.

2019. jún. 10. 07:26
 6/32 A kérdező kommentje:
Az, hogy 41 vagyok, az nem is lènyeg igaz? Szerintem az nagyobb akadàlya, hogy gyereket vàllaljak, mert kifutottam az időbōl. Ès ez is milyen. Ha gyereket akarsz....ja, mert ez csak megy, mint a wczès, ha akarok, megy. Ìrtam, hogy a pàrom nem akar....
2019. jún. 10. 07:31
 7/32 anonim ***** válasza:
30%

Ma már 60 fölött is szülnek orvosi beavatkozással. Akkor 41 évesen Te még nem futottál ki az időből. Legfeljebb ha attól félsz, hogy nem érnéd el, hogy felnőjön. Ha így élsz, az pedig nagyon valószínű.

Hogy hány gyereket akart azt a házasság/kapcsolat előtt kell(ett volna) tisztázni. De ha akarsz, Ő meg nem, nincs más hátra, új férjet/élettársat kell keríteni. :D

2019. jún. 10. 07:38
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

"csak egy gyerekem van" - és most árulod el Őt.

Szegény gyerek. Egy másik után vágyakozol, iszol, és a gyermeked felnő egy banya mellett.

2019. jún. 10. 08:05
 9/32 A kérdező kommentje:
Azèrt nem vagyok banya. Szeretem őt. Sok programot csinàlunk. De sajnos ìgy alakult az èletünk, hogy kihalt szinte a csalàdunk. Vannak barataim is, baràtaink. De nagyon hiànyzik az, ami volt ès màsoknak megadatott. Örüljek, hogy nincs anyòsom? Èn szerettem az anyòsomat, jòl kijöttünk egymàssal. Csak meghalt szegèny sajnos.
2019. jún. 10. 08:16
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Van családod: a párod és a gyereked. Nem mindenkinél van nagy rokonság. Egy új gyerek min segítene? Akkor lenne nagymama meg sógorno?

Menj dolgozni, keress hobbyt, sportolj, találd fel magadat. Nem 12 éves vagy, hoyg így picsog, hanem elvileg felnőtt nő, és any

2019. jún. 10. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!