Miért nem vagyok én is a családom teljes értékű tagja?
Figyelt kérdés
A tesómat aki nagyobb mint én nem nézik le, de engem igen. Anyámnak az én egészségem egyáltalán nem fontos csak a tesómé. Azt mindig elmondja apám és anyám is a testvéremet ne idegesítsem, de engem mindennap idegesíthet az egész családom. Hogy ha én mondok valamit az nem fontos nekik, úgy tesznek mint ha semmit nem mondtam volna. Soha nem kaptam tőlük biztatást, sem egy dicsérő szót, ellenben leszólni mindig letudnak. Ha valamit jól csinálok arra is azt mondják hogy rossz. Mindig csak a tesóm a jó, a tökéletes én pedig vagyok a rossz. L/212016. máj. 12. 14:55
1/8 anonim válasza:
Az első arra célzott, hogy inkább tünsz 12, mint 21 évesnek...
Nem értem, most mit vársz ennyiből honnan tudjuk? Miért nem kérded meg őket? 21 vagy költözz el, és éld a saját életed.
2/8 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem már azt mondják hogy ez nincs így, meg nem kivételeznek a tesómmal, meg engem is ugyanúgy szeretnek, de még sem így van.
2016. máj. 12. 15:17
3/8 anonim válasza:
A stílusod alapján én is inkább 12-nek véllek. Kamaszodsz, ilyenkor úgy érzi a gyerek, az egész világ ellene van, nem kell senkinek stb. Beszélgess a gondodról a szüleiddel.
4/8 A kérdező kommentje:
Remélem később még érkeznek hasznos válaszok is. Másoknak különös módon olyan normális válaszokat tudnak írni ebben a kategóriában, csak nekem nem.
2016. máj. 12. 16:34
5/8 anonim válasza:
A sarkadra kell állnod. Tudom, milyen... én fiatalon költöztem külön, emiatt ha hazamegyek, még mindig 19-20 évesként kezelnek. Szépen, higgadtan mondd el nekik, hogy nem tetszik, amikor ezt csinálják veled (konkrét példákkal, mert a "mindig beszóltok"-kal nem tud mit kezdeni az ember), akár összehasonlítva, hogy miben bánnak veled másképpen, mint a tesóddal (ne fogadd el a "de az azért van, mert a tesód ilyen, te meg olyan" jellegű válaszokat, mert mindenkit megillet a normális bánásmód). Fontos, hogy nyugodtan, de határozottan és következetesen állj ki magadért.
6/8 anonim válasza:
Önállósodj,amint lehet,ne nekik akarj megfelelni,hanem magadnak.
7/8 anonim válasza:
keres munkát, kezdj sportolni, lépj be valami müvész csoportba a saját életedel foglalkoz 21 évesen ne az ő jováhagyásukat keresd
8/8 anonim válasza:
Nagyon változik a világ. 21 éves emberek vannak még mindig ovis szinten(lásd kérdező). Fura. Régebben ilyenkor már családja volt a legtöbb embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!