Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok a párom 28 éves. Több, mint egy éve vagyunk együtt és a kapcsolatunk elején beszélgettünk a korkülönbségről. A családom a mai napig nem képes elfogadni, hogy szeretem őt teljes szívemből. Van valaki hasonló helyzetben?
Bizony, az előzőnek igaza van, én is ezt látom az egyik lány barátomon. Ugyanígy 17 évesen jött össze egy 28 évessel. Most 19, abban a korban van, amikor a legtöbbet van az ember a barátaival. Azonban a pasija már le akar telepedni, családot alapítani. A lány azt mondja, hogy kezdi teljesen kiborítani, hogy az esti szórakozása az, hogy a barátja megeszik egy kolbászos kenyeret, aztán tévéznek és lefekszenek. Ő meg takarít, elvégzi a házimunkát. Anyagilag is kezd függővé válni a barátjától, mivel sok drága dolgot is kap.
Hiába mondják, hogy nem számít a korkülönbség, a mi korunkban szerintem még számít. Nagyon vigyázz magadra, hogy legyen erőd kilépni, ha már úgy érzed teljesen behálóztak!
Szia..
Én azt gondolom ,hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője, mert a szüleid úgysem fognak beletörődni abba, hogy Te egy 28 manussal jársz.
Sajnálattal közlöm Veled, hogy TÖRŐDJ BELE!!!
Puszi, Vazul
Ez elég nagy korkülönbség. "Majdnem" generációs:):):)
Ritka kevés ilyen kapcsolat működik hosszú távon. Persze ez azon is múlik, hogy Te 17 évesen milyen "érettségi" fokkal rendelkezel. Érettebb vagy-e a korodbelieknél.A férfi pedig képes-e gondolkodásban is fiatalosabb maradni a koránál. Ritkán jön össze pozitívan a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!