A családom nem fogadja el a páromat, mert külföldi és attól félnek, hogy kiköltözöm hozzá vagy később kultúrális különbségek lesznek. Hogyan barátkozzanak meg egymással?
Az olasz nemzetiségű pároddal még könnyű helyzetben vagy.
Most képzeld el az én rasszista családomat, és a magyarul közel tökéletesen beszélő afroamerikai barátnőmet. Két hónapja vagyunk együtt...
Olasz szerintem egyátalán nem vészes, nincs olyan nagyon nagy különbség a magyarral.
Ha beszélnek valami közös nyelvet, előbb utóbb elfogadják.
Szerintem semmi baj nincs az olaszokkal. A nyelvük tetszik, a zászlójuk majdnem olyan mint a magyar, csak el van forgatva, és jó kajákat főznek.
Milyen kulturális különbségekről beszélsz? Az olaszok is rendes európai fehér emberek. Tisztelik a nők jogait. Nem fognak burkába kényszeríteni és elvenni tőled a szabadságodat.
Amúgy valaki magyarázza már el, hogy mi a bánat értelme van diplomát szerezni, ha utána az ember visszaköltözik a koszos falujába, ahol még munkalehetőség sincs.
Ezért minek kell 4-5 évet tanulni?
És miből él utána a tyúkszaros faluban az ilyen?
Miért, ha magyarhoz mennél hozzá, akkor férjestül hazaköltöznél?
A te dolgod lenne tudatosítani a családdal, hogy mindenképpen külön életet élnél valahol, bármilyen férjed lenne, de ha nem lenne, akkor is. Így nem a szegény pasidat szapulnák.
Speciel nekem olasz családom van és a kulturális különbséget legfeljebb abban érzem, hogy kulturáltabbak mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!