A családom nem fogadja el a páromat, mert külföldi és attól félnek, hogy kiköltözöm hozzá vagy később kultúrális különbségek lesznek. Hogyan barátkozzanak meg egymással?
Hangosak, kiabálva beszélnek, harsányak.
Ettől kultúráltabbak, mint a magyarok?
Éltem kint, utáltam.
Jézus atyám, de szó szerint!
Ha ilyen gyöpös agyú pereputtyom lenne, érettségi után azonnal mentem volna, amerre látok és levelezőn diplomáztam volna le. Nekem már ez az az eset, amikor a családot 3-4 alkalomnál többször nem látom egy évben.
Lehet, én leszek az egyetlen, de maximálisan osztom a "tyúkszaros" véleményt.
Tudom, benned van ez a "miccónak a faluban?" mentalitás, de tanuld meg:
1: két lovat nem tudsz egy fenékkel megülni, vagyis sose fogsz megfelelni.
2: nem a családod jár a pároddal, hanem te és az a lényeg, hogy Ti jól meglegyetek, semmi más. Ha látják, hogy szeretitek egymást évek múltán is, meg fogják szeretni. Normális esetben legalábbis így működik.
+a legjobb
a családos mondatnál kimaradt
Én megértetnèm velük, hogy a páromnak semmi köze ahhoz, hogy nem a faluban fogok megoregedni.
A falvakban nincs munka, nincs normális iskola, óvoda, nincs orvos (vagy csak havonta egyszer fél órára), nincs gyógyszertár, nincs normális bolt stb..
Miért maradnal ott? Nyugdíjasként lehet jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!