A családom nem fogadja el a páromat, mert külföldi és attól félnek, hogy kiköltözöm hozzá vagy később kultúrális különbségek lesznek. Hogyan barátkozzanak meg egymással?
Napi szinten olaszokkal vagyok egy környezetben, jól ismerem őket.
Egy nőnek igen kevés szava van a férfiak szemében, főző és szülőrobot.
Óriási a kultúrális különbség, és 20 év alatt sokat láttam.
Ha szüleid helyében lennék, én sem örülnék.
Ez nem így van!
Vagy csupa 60-70 éves szicíliaival vagy összezárva (akik mellesleg zömében nem is olaszok) vagy valami nagyon elmaradt embereket sikerült kifognod.
Ha. Fellélegeztünk, hogy nem arabdarab abrakadabra.
Szerintem úgyis elmennél, tehát ezt tudatosítsd. A másik, hogy ne legyél bunkó a szülőföldeddel, ne "mucsaröcsögézd", ne égesd fel magad után az utat,
Látogass haza, barátsággal és megértéssel viszonyulva az ottmaradottakhoz.
Nézd, milyen szép ez a vers-
vagy ez
"Milyen kulturális különbségekről beszélsz? Az olaszok is rendes európai fehér emberek. Tisztelik a nők jogait. Nem fognak burkába kényszeríteni és elvenni tőled a szabadságodat."
Ha az olaszok fehérek, akkor a törökök, Közel-Kelet északi részén levő arabok, vagy irániak, örmények, azeriek is azok? Mert ezek a népek egy árnyalattal sem sötétebbek, mint az olaszok, csak szólok. Főleg, ha pl. szicíliaiakról van szó.
Burka pedig a tálibok uralta Afganisztán eldugott helyein vannak. Máshol nem nagyon létezik.
Tisztelik a nőket Magyarországon? Például a bérezést alapul véve? Vagy itt a magyar parlamentben hány százalék a nők aránya amúgy? Na meglepődnél, ha utánanéznél néhány muszlim országban hogy működnek ilyen szempontból a dolgok. Némelyiknél még női kvóta is van. Magyarországon van női kvóta?
Van egy pár iszlám ország, ahol jobban tisztelik a nőket, mint errefelé csak szólok...(pl.:Tunézia).
Elkanyarodtunk a kérdés témájától, nem...?
Sok mindent nem tudsz tenni! Az idő majd megoldja a dolgot!
Bele fognak törődni, és idővel elfogadják majd, ha látják, hogy milyen jól bánik veled, és milyen sikeres, talpra esett.
Egy nőnek igen kevés szava van a férfiak szemében, főző és szülőrobot. Olaszoknál? Nem hinném... Férjem pont olasz,jobban tisztelik a nőket..
Magyaroknál igen kb ennyi a nő aztán még verhető is..
40N
Te simán hülyeségeket beszélsz!
Az olaszok nem feketék, a szicíliaiak meg eredetileg nem olaszok, hanem betelepült albánok, katalánok, arabok, spanyolok, görögök keveréke.
A "sicilianu" a szicíliai nyelv nem az olasz származéka. Néhány faluban az albánok a saját nyelvüket beszélik (arberes nyelv), azóta, hogy a 15. században menekültekként érkeztek a szigetre. Az olaszt is újabban Szicília-szerte beszélik, a görögöt pedig az ortodox vallási szertartások során használják.
Az "igazi" olasz magas, normál európai bőrszínű, sötét hajú, (de egyre több a szőke) és sötétbarna, szürke/kék/zöld szemű.
Amiről te próbálsz tudálékoskodni, azok a Fellini filmek ihlette sztereotípiák a calabriaiakról, mérhetetlen tanulatlanságot és tájékozatlanságot elárulva önmagadról!
"Az olaszok nem feketék"
Ki írta, hogy az olaszok feketék? Emeld már ki azt a mondatomat legyél szíves!
Na meg az a személyeskedés, utolsó mondat...el ne sírd magad véletlen:DDDDDD
Képzeld, azokat a népeket, amiket felsoroltam, ott is vannak eredeti szőkék, kék szemmel azt a mindenségit....ugye milyen érdekes?
"kulturális különbséget legfeljebb abban érzem, hogy kulturáltabbak mint mi."
Hát...ezt nem nehéz elérni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!