Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért csak akkor vagyok jó,...

Miért csak akkor vagyok jó, ha az unokaöcsémre kell vigyázni?

Figyelt kérdés

A bátyáméknak van egy 6 éves kisfiúk. Kb 60 km-re laknak tőlem. A testévem, párja szülés után egész hamar visszament dolgozni. Így nagyon sokszor én vigyáztam a kicsire. Egészségügyben dolgozom, így havonta általában 14 napot dolgozom, amiből egy pár éjszaka is. Így több szabadidőm van. Sokszor volt, olyan hogy éjszaka után mikor hazaértem, csörögtek hogy menjek már el hozzájuk rendezzem a kicsit mert nekik hamarabb munkába kell menni. Szívesen megcsináltam nincs is ezzel semmi baj. Nagyon szeretem a kicsit.

Ami rosszul esik jelen pillanatban az az, hogy jövőhéten csütörtökön lesz az ovis ballagás. Amire engem nem hívtak meg. Illetve a ballagás utáni bulira sem. Anyukámékat már a múlthéten meghívták. Én tegnap is találkoztam velük, de egyszóval sem említették. Ami egy kicsit fáj, mert én mindent megteszek értük. Én eddig úgy gondoltam és éreztem is hogy jó a kapcsolatunk.

Vagy szerintetek túlreagálom?

2019. máj. 24. 21:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

FELESLEGESEN PROBALJUK MEGGYOZNI A KERDEZOT! MERT UGYIS EGY PAPUCS MARAD !!! Teljesen feleslegesen irogattunk.. ez egy mazochista!! Az a jo neki ha tonkreteszik erdemtelen emberek a szabadidejet!

KERDEZO! MINEK TETTED FEL A KERDEST??? HA ezek utan ugyanugy ugrassz mint a pincsikutya mesz stb..

2019. jún. 4. 08:07
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kicsit kellene, hogy rosszul essen. Nem akarták, hogy ott legyél, át kell átnod rajta. Nézd, én nem akarlak arról győzködni, hogy márpedig a testvéred szemét, de mégis el kell mondjam neked, hogy te egy roppant könnyen etethető ember vagy, és ők ezt tudják, és kihasználják. Ha tényleg "véletlenül" maradtl ki a meghívásból, akkor szerinted azt csak utólag, telefonon lehet helyretenni?

Ahogy írták, még onnan, a helyszínről felhívtalak volna, tisztázódott volna a dolog, és elmentem volna érted, hogy elhozzalak, sűrű bocsánatok közepette. Vagy ha ennek technikai akadálya volt, akkor minimum másnap valami ajándékkal személyesen beállítok, és bocsánatot kérek a feleségemmel együtt, amiért ennyire bénák voltunk.

De ez, hogy felhívnak, hogy na miven?! Le akarták tesztelni, mennyire szívtad fel magad, megvan-e még az ingyen bébicsősz, és jólesően nyugtázták, hogy minden oké, ez se hozott ki a sodrodból.

Nézd, nem kell haragban lenned velük, de muszáj a jövőben a sarkadra állnod, és kicsit jobban átlátni rajtuk, mert itt valami nem kóser. nekem is van unokaöcsém, vigyázok is rá, de ez, amit leírtál, soha nem fordulna elő.

2019. jún. 4. 08:15
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is jó lenne egy ilyen pali madár az életemben
2019. jún. 4. 08:50
 24/25 anonim ***** válasza:
Hozzánk is járhatnál gyerekre vigyázni, lehet, hogy közelebb is lakunk mint a tesód, és nem kell alkalmanként 60 km-t ide-oda utazgatni.
2019. jún. 4. 08:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Mert kihasználható vagy és nem tudsz nemet mondani, ami elég nagy baj. Én a helyedben el küldtem volna őket a p..csába.
2019. júl. 8. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!