Unokatestvérre vigyázni pénzért?
Ha ö ajánlotta fel, akkor szerintem rendben van.
Ha ugyanis te mint rokon nem segítenéd ki, akkor kénytelen lenne idegen valakit fogadni a gyerekek mellé és az valószínüleg többe kerülne neki, emellett még olyan kockázata is lenne, hogy egy idegen nem biztos, hogy rendesen bánik a gyerekkel - rólad meg tudják, hogy igen.
Igen, hisz lenne más dolgod is, mint őrá vigyázni.
Ez a jobbik, rám minden nyáron a nyakamba sózták az unokahúgomat = sehová nem mehettem 25 évesen emiatt, és nyár végén kaptam egy tábla csokit köszönetképp.
Aztán következő nyáron közöltem, hogy vagy fizetnek óradíjat, vagy oldják meg, nem vagyok ingyen pesztra.
Ne legyen kellemetlen érzésed. Hiszen ő ajánlotta fel.
Nem tudom, hogy mennyi idős vagy, de a "játsszak / vigyázzak" nem egy egyszerű dolog.
Nem mindegy milyen rendszeresen és 1-1 alkalom milyen hosszú. Az sem mindegy, hogy hol.
És nagyon nagy felelőség. És időtartamtól függően az étkezést is neked kell biztositanod.
Ha rendszeresen kell vigyáznod rájuk, akkor igenis jól tette nagybátyád, hogy pénzt ajánlott fel.
Ha pedig nincs saját kereseted, jól jön neked is a pénz. Megtanulod megbecsülni.
Ez olyan, mint a "vidd vissza az üres üvegeket, vásárolj ezt azt, de az üres üvegek ára a tiéd. Persze más felelősggel. (Gyors zsebpénz és nagy segitség.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!